Α1

Σ. Τουτζιαράκης: ‘Ο Προμηθέας, ο Λυκογιάννης και ο επόμενος τελικός’

Διαβάστε το blog του Σταύρου Τουτζιαράκη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Basket League, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κύμης με τον Χολαργό.

‘Γεια σας φίλοι μου

Η εβδομάδα που πέρασε μας άφησε ένα αίσθημα μεγάλης χαράς και ικανοποίησης. Στην αναμέτρηση μας απέναντι στον Προμηθέα καταφέραμε να πάρουμε μα πολύ σημαντική νίκη μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ήρθε τυχαία, αλλά οφείλεται στην μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την εβδομάδα οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό μας επιτελείο, δουλεύοντας με θέληση και πάθος σε κάθε προπόνηση.

Οφείλω λοιπόν να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Πρέπει όμως να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, καθώς ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο ακόμα για την επίτευξη του στόχου μας.

Αυτήν την εβδομάδα μας περιμένει άλλη μια δύσκολη αποστολή, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Χολαργό, μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της με καλούς και έμπειρους παίκτες και κυρίως με έναν έμπειρο και έξυπνο προπονητή , τον Άρη Λυκογιάννη.

Θέλω να αναφέρω ότι οφείλω πολλά στον κόουτς Λυκογιάννη για την πορεία μου στο μπάσκετ, καθώς με εμπιστεύτηκε και με πήρε μαζί του στη Σουηδία. Είναι ένας προπονητής που εκτιμώ πολύ και τον ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έχει προσφέρει.

Για να επιστρέψω στον αγώνα του Σαββάτου, εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για έναν ακόμα τελικό και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη νίκη που θα μας μας φέρει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της παραμονής μας στην κατηγορία. Φυσικά δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε.’

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou