ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Παπαστράτειο έδειξε το λόγο της ματαίωσης του final-4 στην Ιστιαία!

Όταν η ΕΟΚ ανέθετε στη Δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου την ανάληψη του final-4 του κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο της Ιστιαίας για τα τέλη του Μάρτη, δεν γνώριζε ποιες ομάδες θα περάσουν στους ”4” για να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Όταν έμαθε (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκος-Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Νίκη Λευκάδας), πήρε πίσω τη διοργάνωση και την έστειλε στα Χανιά και αν…μπορούσε δεν θα την έκανε και καθόλου!

Ο λόγος πασιφανής, ο φόβος των επεισοδίων μεταξύ χούλιγκανς που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε αγώνες που δεν πέφτουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να δημιουργήσουν το απόλυτο χάος.

Τα επεισόδια το Σάββατο στο Παπαστράτειο σε αγώνα πόλο Γυναικών (!) ήρθαν να επιβεβαιώσουν αυτούς τους φόβους και να πάνε το φαινόμενο της βίας ένα βήμα παρακάτω. Δεν χρειάζεται πλέον η συμμετοχή Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ίδιο ματς ακόμα και αν είναι για το πρωτάθλημα…σκάκι για τη δημιουργία επεισοδίων αλλά αρκεί η παρουσία του ενός από τους δύο, περνώντας πλέον στα επίπεδα της βεντέτας.

Φανταστείτε λοιπόν, την Ιστιαία να αναλάμβανε τη διοργάνωση-ωρολογιακή βόμβα, τι κινδύνους θα εγκυμονούσε για την περιοχή τη στιγμή που υπάρχει απεριόριστη πρόσβαση από τον οδικό άξονα!

Ακόμα και αν η Ομοσπονδία δεν προχωρούσε στην αλλαγή, ο ίδιος ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού θα έπρεπε να έστελνε άρον-άρον πίσω την ανάληψη του τουρνουά λέγοντας ”ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρουμε” προστατεύοντας την περιοχή του.

Αυτά, για εκείνους που ”βάφτισαν” αποτυχία τη μη πραγματοποίηση του final-4 στην Ιστιαία, τη στιγμή που είτε γιατί δεν υπάρχει βούληση από την Πολιτεία, είτε γιατί στη χώρα επικρατεί ανομία, τα φαινόμενα της βίας διαρκώς εξαπλώνονται και η κατάσταση για την ώρα, δυστυχώς, δείχνει μη αναστρέψιμη.

Σχετικά άρθρα

Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ;

pannikolaou

Είναι το απόλυτο φαβορί για τους Ολυμπιακούς αγώνες η Team USA;

pannikolaou

Χώρισαν οι δρόμοι Σύλλα και Αργύρη Κουβάρα!

pannikolaou