Α1

Υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος στην Κύμη ο Βασ. Σιδεράκης!

Την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά έκανε γνωστή σήμερα ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Γ.Σ.Κύμης Βασίλης Σιδεράκης, συμμετέχοντας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό ”Συμπολιτεία” στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Ο Βασίλης Σιδεράκης που είναι ανιψιός του επί δύο τετραετίες πρώην Δημάρχου Κύμης Γιώργου Σιδεράκη, θέλει να προσφέρει στον τόπο του που αγαπάει ιδιαιτέρως και να παρακινήσει όπως λέει και άλλους Κουμιώτες ώστε από από κρίνοντες να μετατραπούν σε κρινόμενους και να εμπλακούν ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Πρόκειται για μια υποψηφιότητα που αξίζει να τιμηθεί με το σταυρό προτίμησης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς ο Βασίλης Σιδεράκης μπορεί και ξέρει τον τρόπο για να βοηθήσει τον τόπο του.

Παρακάτω, η δήλωσή με την οποία έκανε γνωστή την υποψηφιότητά του:

‘Κυκλοφορεί ευρέως στα social media το τελευταίο διάστημα ως αστείο η φράση «Νέος ιός στο Facebook μετατρέπει τους φίλους σας σε υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους!» Οφείλω λοιπόν να ανακοινώσω ότι έχω ήδη προσβληθεί από τον συγκεκριμένο ιό, καθώς αποδέχτηκα την πρόταση από τη παράταξη «Συμπολιτεία» και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Κύμης-Αλιβερίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν προσβλήθηκα τώρα από το συγκεκριμένο ιό αφού, όπως είναι γνωστό στην περιοχή μας, η ανάμειξη με την πολιτική και συγκεκριμένα με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα οικογενειακό μας «μικρόβιο» πολλών χρόνων. Μια δεύτερη γνωστή αλήθεια είναι η παθολογική αγάπη που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι Κουμιώτες για τον τόπο τους, αγάπη που φτάνει στα όρια του καλώς εννοούμενου τοπικισμού. Θεωρώ ότι αυτή η αγάπη πρέπει να είναι παραγωγική και να μην μένει εγκλωβισμένη σε ένα πλαίσιο εξ αποστάσεως κριτικής για το τι δεν έχουν κάνει οι άλλοι. Οφείλουν όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να προσφέρουν να βρεθούν στις επάλξεις, να καταθέσουν τις ιδέες τους, να συνδιαλεχθούν με τους συνυποψήφιους τους και με τους ψηφοφόρους και μετά τις εκλογές να προσπαθήσουν όλοι μαζί να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του δήμου μας.

Ελπίζω λοιπόν η δική μου υποψηφιότητα να παρακινήσει και άλλους να μετατραπούν από κρίνοντες σε κρινόμενους και να εμπλακούν περισσότερο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση. Προσωπικά θεωρώ ότι ιδανική πρόταση αυτήν την στιγμή είναι η συστράτευση με την “Συμπολιτεία” και η δημιουργία μια νέας δυναμικής ομάδας που θα εργάζεται με γνώμονα την πρόοδο του τόπου, μένοντας μακριά από πάθη και συγκρούσεις του παρελθόντος. Γιατί η Κύμη δεν χρειάζεται απλά την αγάπη μας, χρειάζεται να αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη αυτή, να είμαστε όλοι ενεργοί και δημιουργικοί πολίτες!

Βασίλειος Κ. Σιδεράκης
Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης”

Σχετικά άρθρα

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

pannikolaou

Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ;

pannikolaou

Το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές” από ψηλά! (video)

pannikolaou