Α ΕΣΚΑΣΕ

Άρης Παπαδάκης: ”Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και αστοχία”

Ο Άρης Παπαδάκης για το χθεσινό ντέρμπι της ομάδας του στη Χαλκίδα, τόνισε πως ο Άρης Αμφίκλειας πλήρωσε την αστοχία του από την περιφέρεια και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Τόνισε επίσης, πως η ομάδα του δεν θα τα παρατήσει έχοντας στόχο πλέον το απόλυτο νικών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, παρόλο ότι βρεθήκαμε έως και 10 πόντους πίσω στο α’ ημίχρονο, με δυνατή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση καταφέραμε να περάσουμε έως και 6 πόντους μπροστά. Δυστυχώς όμως, πληρώσαμε την αστοχία μας έξω από τα 6,75 (2/19) και σε συνδυασμό με την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα τελευταία 2 λεπτά του αγώνα χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε, απομένουν 3 παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να τα κερδίσουμε.

Επίσης, στο θέμα της διαιτησίας αντιλαμβάνομαι ότι διαιτητικά ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ο ηττημένος, όποιος και να ήταν, σίγουρα θα ένιωθε ότι αδικήθηκε στο τέλος, παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι στους ορισμούς διαιτητών τέτοιων παιχνιδιών, θα πρέπει να λαμβάνονται όλοι οι παράγοντες υπόψιν ώστε να μην δημιουργούνται διάφοροι συνειρμοί στο μυαλό μας, ιδίως όταν οι παλμοί είναι είναι στα κόκκινα”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou