ΚΡΙΤΕΣ

Έκοψαν πίτα οι κριτές! (pics)

Την ετήσια πίτα του έκοψε το πρωί της Κυριακής στη Θήβα ο Σύνδεσμος κριτών μπάσκετ, σε μια εκδήλωση με μεγάλη συμμετοχή και με αρκετές βραβεύσεις σε ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου.

Έδωσαν το παρών και τιμήθηκαν, ο πρώην πρόεδρος Θωμάς Αγρογιάννης που παρέλαβε και το έπαθλο για τη σύζυγό του Χριστίνα Φουσέκη, οι Θανάσης Αλεστάς, Χρήστος Αλογοσκούφης, Παναγιώτης Ανδρέου, Γιάννης Απιτιαγόπουλος, Έφη Δελή, Θεοδώρα Ζάρδα-Μπότη που παρέλαβε το έπαθλο και για την αδερφή της Διονυσία που για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να είναι παρούσα, Ελένη Μιτζιφίρη, Σπύρος Κοκορδάτος, Δημήτρης Μακρής, Κώστας Μπάκας, Μελέτης Μπαλόκας, Γιώργος Χριστοδούλου.

Τυχερός της εκδήλωσης το μέλος της ΚΕΔ Χάρης Βασιλείου που βρήκε το φλουρί με το δώρο να είναι δύο μπουκάλια κρασί!

Επίσης τυχεροί στάθηκαν, οι κριτές Γιάννης Μπάνος που κέρδισε ένα διήμερο στο Metsovo Hotel Olympic Zouvgias ενώ για δεύτερη συνεχή φορά την δωροεπιταγή των 50 ευρώ κέρδισε η Κατερίνα Καντούρου!

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος των Κριτών Δημήτρης Κατρακάζος που διοργάνωσε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου μια εξαιρετική εκδήλωση, αλλά και ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου.

Για τις φωτογραφίες του Γιάννη Δαλιάνη πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (13-17/4)

pannikolaou

Οι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (6-8/4)

pannikolaou