B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ Β ΕΣΚΑΣΕ Β ΟΜΙΛΟΣ

Γ. Βελισσαράκος: ”Κλειδί της νίκης η άμυνα στη δ’ περίοδο”

Ο κόουτς της ΑΓΕ Χαλκίδας Γιώργος Βελισσαράκος μίλησε για τη χθεσινή νίκη-παραμονή απέναντι στον Κένταυρο Λιβαδειάς, τονίζοντας μεταξύ άλλων: 

Μια δύσκολη χρονιά για την αντρική ομάδα της ΑΓΕΧ τελείωσε με μια ουσιαστική νίκη στο παιχνίδι μπαράζ με τον Κένταυρο Λιβαδειάς που έκρινε και την παραμονή μας στη Β’ κατηγορία. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε καλά δουλεμένη και σκληρή ομάδα, τον Κένταυρο Λιβαδειάς, καταφέραμε με πειθαρχία και υπομονή να είμαστε εμείς που πανηγυρίσαμε για την παραμονή στη Β’ κατηγορία κάνοντας μεγάλη νίκη.

Κλειδί της νίκης μας ήταν η mutch-up άμυνα στο 4ο δεκάλεπτο όπου πραγματικά κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι.  

Η χαρά μας είναι ακόμα μεγαλύτερη, γιατί μέσα από τα παιχνίδια της Β’ κατηγορίας δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες (παίδες-εφήβους), να εξελιχθούν μπασκετικά παίρνοντας πλούσιες εμπειρίες. Σ’ αυτό το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας χρησιμοποιήσαμε περισσότερους από 20 παίκτες. Το βάρος όλης της προσπάθειας, έπεσε πάνω στους έμπειρους και ”μπαρουτοκαπνισμένους” της ομάδας, Βελισσαράκο, Βεζυρτζόγλου και Κιάκο. Θεωρώ, ότι αυτό το πρωτάθλημα, ήταν το μεγάλο κέρδος των νεαρών παικτών της ΑΓΕΧ”.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21/4)

pannikolaou