Α1

Σ. Τουτζιαράκης: ‘Στόχος νίκης στο Περιστέρι’

Διαβάστε το blog του Σταύρου Τουτζιαράκη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Basket League, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Κύμης με το Περιστέρι.

‘Γεια σας και πάλι φίλοι μου μετά από πολύ καιρό.

Είχαμε να τα πούμε έναν μήνα ακριβώς, καθώς το πρωτάθλημα της Betshop Basket League είχε διακοπή για διάφορους λόγους. Ο πρώτος λόγος ήταν το All Star Game της Θεσσαλονίκης, μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ. Ο δεύτερος ήταν οι ημιτελικοί και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα μας δυστυχώς να αποκλείεται στην φάση των 4 της διοργάνωσης από τον ΠΑΟΚ.

Θέλω να σταθώ περισσότερο στον τρίτο και σημαντικότερο λόγο της διακοπής, που ήταν οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Μια Εθνική που μας έκανε ξανά υπερήφανους και θέλω να συγχαρώ ειλικρινά όλα τα παιδιά της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο. Είμαι σίγουρος ότι θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στο Παγκόσμιο της Κίνας

Για να γυρίσουμε τώρα στα δικά μας αγωνιστικά, μετά από πολλές ημέρες επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας για το πρωτάθλημα. Στο διάστημα της διακοπής καταφέραμε να δουλέψουμε περισσότερο όλοι μαζί και προσπαθήσαμε να διορθώσουμε όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορούσαμε για είμαστε καλύτεροι ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις θα προσπαθήσουμε να τα βγάλουμε αρχικά στο παρκέ στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι. Η ομάδα του Περιστερίου φέτος είναι μια πολύ σωστά δομημένη ομάδα, με δεμένο σύνολο και με έναν πολύ έμπειρο προπονητή, τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα πάμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας, να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο πάθος και ενέργεια και ελπίζουμε να γυρίσουμε στην Χαλκίδα χαρούμενοι!’

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou