Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Διαμαρτυρία του Άρη Θήβας για τη διαιτησία

Ο Άρης Θήβας ηττήθηκε χθες στο τοπικό ντέρμπι από τον Ερμή Σχηματαρίου, με τους ”κιτρινόμαυρους” να έχουν παράπονα από τη διαιτησία βγάζοντας και ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων ζητάνε την εξαίρεση των Κοτσώνη και Ναστούλη από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας τους. 

”Το Βοιωτικό ντέρμπι που διεξήχθη σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Σχηματαρίου από γιορτή του Μπάσκετ εξελίχθηκε σε παρωδία.
Μια ομάδα που έδειξε ότι στην έδρα της είναι δύσκολος αντίπαλος για όλες τις ομάδες, έτυχε της αυτόβουλης εύνοιας του διαιτητικού διδύμου.
Οφείλουμε να συγχαρούμε τον νικητή και να παραδεχτούμε ότι δίκαια νίκησε στον σημερινό αγώνα.
Λυπούμαστε για την διαιτησία των κυρίων Κοτσώνη και Ναστούλη, οι οποίοι με την ανεπαρκή παρουσία τους στον αγώνα στέρησαν από το φίλαθλο κοινό της Βοιωτίας το θέαμα και την τέρψη που προσφέρει το Μπάσκετ.
Εμείς σε όλη την πορεία μας υπηρετούμε και διαφυλάττουμε το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.
Καλούμε την Κ.Ε.Δ να συνεχίσει και αυτή να πράττει το ίδιο όπως κάνει έως τώρα και εμείς θα είμαστε σύμμαχοι της στον αγώνα της αυτό.
Εμείς, σε συνέπεια των λόγων και των πράξεων, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε και επίσημα την εξαίρεση των δύο αυτών διαιτητών από τους αγώνες μας στις εθνικές κατηγορίες.

Εκ της Διοικήσεως του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ”

Σχετικά άρθρα

Ήταν όλοι εκεί για τον Ραφαήλ! Ξεκίνησε το 2ο τουρνουά στη μνήμη του! (pics)

pannikolaou

2ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” (1η μέρα-photo album No1)

pannikolaou

2ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” (1η μέρα-photo album No2)

pannikolaou