Α1

Δ. Σλαφτσάκης: ‘Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν με Κύμη’

Διαβάστε το blog του παίχτη του Άρη Διαμαντή Σλαφτσάκη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Basket League, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού της ομάδας του με την Κύμη.

‘Καλησπέρα σε όλους. Ο αγώνας με την Κύμη είναι ο τρίτος που καλούμαστε να δώσουμε σε διάστημα μιας εβδομάδας. Είμαστε υποχρεωμένοι να “ξεχάσουμε” την οποιαδήποτε κούραση μπορεί να υπάρχει και να την αφήσουμε πίσω μας, όπως το ίδιο ισχύει και για την ήττα από τον Χολαργό.

Το παιχνίδι με την Κύμη είναι ένας ‘τελικός’ για μας. Είναι το πιο κρίσιμο της σεζόν. Πρέπει να δώσουμε τη ψυχή μας, να παλέψουμε και να κατακτήσουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη, με πλούσιο επιθετικό ταλέντο και με ένα στυλ παιχνιδιού πολύ ελεύθερο. Πρέπει να δώσουμε τεράστια βαρύτητα στο πως θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να τρέξει και να επιβάλλει τον τρόπο παιχνιδιού που του ταιριάζει.

Δεν υπάρχει περιθώριο για άλλη απώλεια μέσα στην έδρα μας και πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη στα δυο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο γιατί τον χρειαζόμαστε.’

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou