Α1

Ισ. Κουτσός: ‘Η τύχη είναι καθαρά στα χέρια μας’

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Κύμης Ισίδωρου Κουτσού, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με το Ρέθυμνο.

‘Μιλώντας αγωνιστικά, θα ήθελα να σταθώ στο ότι δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τους δύο ικανότατους σκόρερ του Ρεθύμνου, τον Μπαρτ και τον Χίκι, ενώ ήταν πρόβλημα ότι εμφανίστηκε ένας ακόμα, ο Μπάντερ. Το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως από το κομμάτι των προσωπικοτήτων.

Ουσιαστικά η περισσότεροι πόντοι του Ρεθύμνου ήρθαν από αυτούς τους τρεις ξένους του, που ήταν σε πολύ καλή ημέρα και πήραν πολλά μεγάλα σουτ. Από την άλλη, για εμάς ορισμένοι παίκτες μας φάνηκαν να έχουν κάποιο ψυχολογικό βάρος το οποί φάνηκε στο επιθετικό μας κομμάτι. Αυτό όμως που στοίχισε περσότερο ήταν η άμυνα μας που ήμασταν κάπως διστακτικοί σε σχέση με την επιθετικότητα που είχαμε τις προηγούμενες φορές.

Δεν παρατάμε τίποτα., η τύχη μας είναι καθαρά στα χέρια μας. Θα πάμε να χτυπήσουμε το επόμενο παιχνίδι που το θέλουμε πάρα πολύ και που με νίκη θα είμαστε και πάλι σε ένα πολύ καλό μονοπάτι για να σώσουμε την ομάδα μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας!’

Σχετικά άρθρα

Θα περάσουν οι Μπακς στην επόμενη φάση; Waverpoll.com

pannikolaou

Πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Γιαπλές!

pannikolaou

Πήρε την 3η θέση η ΑΕΚ του Αγγέλου!

pannikolaou