Α1

Ισ. Κουτσός: ”Λίγες οι ελπίδες παραμονής”

Ο κόουτς της Κύμης Ισίδωρος Κουτσός παραδέχθηκε μετά τον αγώνα με το Λαύριο πως οι ελπίδες της ομάδας για παραμονή είναι λίγες καθώς το αποτέλεσμα στο Ρέθυμνο δεν ήταν ευνοϊκό, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Λιούϊς και τον τραυματισμό του Τουτζιαράκη.

Το συναίσθημα που μας διακατέχει όλους μας στα αποδυτήρια είναι μια χαρμολύπη. Χαρήκαμε μεν για την νίκη μας, αλλά οι ελπίδες μας για να παραμείνουμε στην κατηγορία είναι πλέον λίγες. Μέσα στην εβδομάδα έγιναν πολλά περίεργα πράγματα με την φυγή του Λιούις, ενώ ο Τουτζιαράκης είχε κάταγμα στο δάχτυλο, οπότε η ομάδα έπαιξε ουσιαστικά λειψή.

Παίξαμε λοιπόν χωρίς τον φυσικό μας ηγέτη και αυτό μας βοήθησε να βγάλουμε περισσότερη ψυχή και να παίξουμε πιο ομαδικά. Αυτό πήγε να μας στοιχίσει στο τέλος με την πίεση του Λαυρίου και με το ότι δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια μας, αλλά θεωρώ ότι σήμερα η ομάδα μας έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ και είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και για την προσπάθεια που έκαναν.

Η ομάδα πάντα, σε σχέση και με το μπάτζετ που είχε, έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Κατά την διάρκεια της σεζόν είχαμε σκαμπανεβάσματα, αλλά είχαμε και παιχνίδια που παίξαμε πολύ καλά και πολύ σωστά . Εύχομαι να γίνει ότι καλύτερο για την Κύμη”.

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou