Α1

Ο Γ.Σ. Κύμης στην εκδήλωση για τον αυτισμό στο κλ. Αλιβερίου!

Δυναμικό παρών έδωσε ο Γ.Σ.Κύμης στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στο κλειστό του Αλιβερίου σχετικά με την ενημέρωση του κόσμου για το θέμα του Αυτισμού. 

Παρόντες οι Τουτζιαράκης, Μητσιμπόνας, Μαργέλης αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Βασίλης Σιδεράκης που αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση που τους έγινε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για τη χθεσινή εκδήλωση:

”Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης δεν είναι απλά μια αθλητική ομάδα, αλλά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Για αυτόν τον λόγο προσπαθούμε να δίνουμε το παρών σε όσο το δυνατόν περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις μπορούμε, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά. Χθες λοιπόν με μεγάλη χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και παρευρεθήκαμε σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση στο Αλιβέρι σχετικά με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών  για το θέμα του Αυτισμού. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν οι αθλητές μας Σταύρος Τουτζιαράκης, Λευτέρης Μητσιμπόνας και Δημήτρης Μαργέλης, καθώς και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΚΑΕ, Βασίλης Σιδεράκης. Οι παίκτες της ομάδας μας πραγματοποίησαν το εναρκτήριο τζάμπολ στις αναμετρήσεις των παιδικών τμημάτων της Κονίστρας, του Αίαντα Αλιβερίου, του Αστέρα Αλιβερίου και της Αμαρύνθου, φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον όλη την εκδήλωση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξανά για την τιμητική πρόσκληση και ελπίζουμε να πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά παρόμοιες πρωτοβουλίες”.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou