Α1

Σ. Μανωλόπουλος: ‘Το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέματα’

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ήφαιστου Λήμνου Σωτήρη Μανωλόπουλου στη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα της ομάδας του με την Κύμη.

‘Κάθε χρόνο τέτοια εποχή γράφονται πολλά, ακούγονται πολλά, δεν ξέρω αν γίνονται κιόλας, πάντως ακούγονται, γράφονται, διαβάζονται. Είναι η 23η αγωνιστική, εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα, με πολύ μόχθο και πάρα πολλά προβλήματα καταφέραμε να παίξουμε στην Α1. Έχουμε κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία και δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για τίποτα και για κανέναν, αλλά αυτό δεν είναι αδυναμία. Όμως έχουν μιλήσει άλλοι για εμάς. Όταν όμως μιλάνε άλλοι για εμάς να τα λένε όλα, γιατί δεν τα λένε όλα.

Για παράδειγμα λένε ότι ο Ήφαιστος είναι η ομάδα με τα περισσότερα κερδισμένα φάουλ. Κανένας όμως δεν έχει πει ότι εγώ πήρα ένα ρίσκο, που με κρίνανε αρνητικά για αυτό, και φόρτωσα την ομάδα με ψηλούς για να βάζω την μπάλα μέσα. Είμαστε η ομάδα με την μεγαλύτερη ισορροπία σε δίποντα και τρίποντα και στο ότι βάζουμε την μπάλα μέσα στην ρακέτα. Άμα βάζεις την μπάλα μέσα στην ρακέτα λογικό είναι να κερδίζεις και φάουλ. Δεν λένε όμως και πόσα φάουλ κάνουμε, αυτό δεν το λένε ποτέ. Για το σημερινό παιχνίδι θα πω ότι φορτωθήκαμε με πάρα πολλά φάουλ από την αρχή, δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό, φορτώθηκαν οι ψηλοί μας και αναγκαστήκαμε να παίξουμε με σχήματα που δεν έχουμε ξαναπαίξει και στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας και χάσαμε το παιχνίδι.

Συγχαρητήρια στην Κύμη, της εύχομαι καλή συνέχεια. Τώρα, αν δικαίως φορτωθήκαμε τα φάουλ ή αδίκως, ο καθένας μπορεί να το κρίνει. Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι το παιχνίδι δεν λέει ποτέ ψέματα.’

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou