Α1

Σ. Τουτζιαράκης: ‘Μαζί μπορούμε!’

Διαβάστε το blog του Σταύρου Τουτζιαράκη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Basket League, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού της Κύμης με το Λαύριο.

‘Γεια σας ακόμα μια φορά φίλοι μου,

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ίσως η πιο δύσκολη της χρονιάς για εμάς. Δεχτήκαμε μια πολύ άσχημη και σκληρή ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη, σε έναν αγώνα που δεν χρήζει περαιτέρω σχολιασμού.

Αυτό γιατί τώρα έχουμε μπροστά μας το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στην έδρα μας, το οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε για να έχουμε ελπίδες για την παραμονή μας στη Basket league .

Γνωρίζουμε πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Το Λαύριο είναι μια πολύ καλή και δεμένη ομάδα, καθώς ο βασικός κορμός των παιχτών του είναι μαζί από την περσινή χρονιά.

Εμείς οφείλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό στον αγώνα και να μην αφήσουμε περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης που για εμάς είναι μονόδρομος.

Για τελευταία φορά φέτος σας χρειαζόμαστε δίπλα μας να μας στηρίξετε σε αυτήν τη δύσκολη αποστολή γιατί ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει! Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!’

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou