Α1

Ισ. Κουτσός: ‘Ήμασταν σκληροί πνευματικά & στο παρκέ’

Οι δηλώσεις του προπονητή της Κύμης Ισίδωρου Κουτσού στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τον Ήφαιστο Λήμνου.

‘Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που είναι ψηλά στην βαθμολογία και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Προερχόμασταν από ένα παιχνίδι που στοίχισε ψυχολογικά στην ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να επαναφέρουμε την ψυχολογία των παικτών, για να μπορέσουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στο επόμενο μας ματς.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση τους και για το πως ήρθε αυτή μετά από μια κακή ήττα στην έδρα μας. Είχαμε πει ότι για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε πνευματικά σκληροί στο κομμάτι της συγκέντρωσης, αλλά να είμαστε και σκληροί μέσα στο παρκέ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου για την βοήθεια που μου παρείχαν και αυτές τις τρεις ημέρες για να κερδίσουμε την Λήμνο.

Είχαμε μεγάλη ευκαιρία γιατί η Λήμνος έπαιξε ένα ντέρμπι στην έδρα της που κρίθηκε στο τέλος και υπολογίζαμε ότι θα είχαν και ψυχολογική και σωματική κόπωση. Εκεί στοχεύσαμε για να πάρουμε την νίκη. Συγχαρητήρια ξανά στους παίκτες μου, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στον Ήφαιστο Λήμνου για την πορεία του στο πρωτάθλημα’.

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou