ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Άψογη η διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Νεανίδων που έγινε στο ανακαινισμένο κλειστό της Ιστιαίας, με τον Πρωτέα Βούλας να κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή, το Σύλλα Αιδηψού  το χειροκρότημα για την εξαιρετική του παρουσία και το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού τα συγχαρητήρια απ’ όλες τις ομάδες για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία των αγώνων.

Η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου απέδειξε για μια ακόμα φορά στα χρόνιας της θητείας της πως είναι έμπρακτα κοντά στον αθλητισμό, έχοντας μέσα σε δύο χρόνια ανακαινίσει πλήρως τα γυμναστήρια Αιδηψού και Ιστιαίας στα οποία εκτός των άλλων τοποθετήθηκε παρκέ και διοργανώνοντας για δύο σερί χρονιές τις τελικές φάσεις Πανελλήνιων πρωταθλημάτων!

Η Ομοσπονδία τιμώντας την Δήμαρχο για την προσφορά της, την βράβευσε στην έναρξη των αγώνων με τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ Αλέξανδρο Γολέμη να της απονέμει την τιμητική πλακέτα.

Επίσης, από πλευράς ΕΟΚ τιμήθηκε δια του μέλους του Δ.Σ. της ΕΟΚ και προέδρου της ΕΣΚΑ Γιάννη Αλεξόπουλου στην τελετή λήξης των αγώνων ο διοικητής του Α.Τ. Ιστιαίας  Τρίγγας Δημήτρης, για την άψογη και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

 

Σχετικά άρθρα

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΓΑΣ Βασιλικού-Αίας Αλιβερίου (photo album)

pannikolaou

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΣ Βασιλικού-Αίας Αλιβερίου 55-52

pannikolaou

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Χαλκίδας-ΑΓΕ Χαλκίδας 82-12

pannikolaou