FEATUREDΓ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν τα κατάφερε-πάει μπαράζ! (ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΛΟΚΡΟΣ 59-54)

Δεν τα κατάφερε στα Μελίσσια ο Λοκρός γνωρίζοντας την ήττα με 59-54 και χάνοντας την ευκαιρία για άνοδο στη Β’ Εθνική. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του με τις άμυνες να είναι κυρίαρχες και τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα προβάδισμα με την αρχή της τέταρτης περιόδου το οποίο υπερασπίστηκε φτάνοντας στη νίκη-άνοδο στη Β’ Εθνική.

Πλέον η ομάδα της Αταλάντης θα παίξει αγώνα μπαράζ με τον 3ο του α’ ομίλου της Γ’ Εθνικής για να διεκδικήσει εκεί την άνοδό της.

Ο Λοκρός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 11-20 στο 8′ και με 17-21 στο 10′. Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 23-24, με την ομάδα της Αταλάντης να προσπερνά με 5 πόντους (27-32) λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Ζαρονικόλα πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός πόντου 32-33 με τις άμυνες να είναι κυρίαρχες λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου τα Μελίσσια πέρασαν μπροστά στο σκορ με 43-41 και με 46-41 λίγο αργότερα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 51-43 στο 30′.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λοκρός μείωσε στους 6 πόντους (53-47, 55-49), με τα Μελίσσια να απαντούν κάνοντας το 58-51. Ο Λοκρός μείωσε στους 4 (58-54), όμως δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας την ήττα με 59-54.

Το μεγάλο ντέρμπι θα είχε διαφορετική εξέλιξη αν μπορούσε να παίξει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Άγγελος Μάτος. Ήταν όμως άτυχος, καθώς την Πέμπτη μετά την προπόνηση τραυματίστηκε στο χέρι στη τζαμαρία του κλειστού γυμναστηρίου, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση και να χάσει το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς.

Διαιτητές: Αναστόπουλος-Νάστος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-21, 32-33, 51-43, 59-54.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Δάγλας-Μπάρτζος): Κυπαρίσης 2, Στεργίου 1, Οικονομόπουλος 17 (2), Κοντός 6, Σοφρωνάς 7 (1), Ζήρος 7 (1), Τρίχας 2, Καραχάλιος 15, Καραβανάς 2.

ΛΟΚΡΟΣ (Ζαρονικόλας): Φωτητζόγλου 17 (4), Κεχρής, Πάσσας 6 (1), Παπαηλίου 4, Μάτος Αν. 15 (1), Δουρούκης 2, Ψάλτου 10.

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (4η αγωνιστική 8-9/2)

pannikolaou

Μπαράζ Α2 Γυναικών: Κάδμος-Άμιλλα 48-54

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ (Α’ ΟΜΙΛΟΣ): Βαθμολογία & σκόρερς (9η αγωνιστική 8-9/2)

pannikolaou