Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Σήμερα (5 μ.μ.) στο ΔΑΚ Χαλκίδας Μεγαρίδα-Λοκρός στο μπαράζ ανόδου!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το Λοκρό, καθώς σήμερα το απόγευμα στις 5 μ.μ. στο κλειστό του ΔΑΚ Χαλκίδας δίνει τον αγώνα μπαράζ με αντίπαλο τη Μεγαρίδα για πιθανή άνοδο στη Β’ Εθνική!

Αν και τα πάντα αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό μπάσκετ είναι ρευστά, ο νικητής του σημερινού αγώνα θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς στην πρώτη θέση που ενδεχομένως να ”αδειάσει” από τις μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως είθισται να γίνεται τα τελευταία χρόνια, θα είναι εκείνος που θα την καταλάβει.

Όμως υπάρχει πλέον ορατό και το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης της Basketleague που αν τελικά περάσει, που είναι και το πιθανότερο, τότε αδειάζουν αυτόματα δύο θέσεις από Α2 και Β’ Εθνική!

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, ο Λοκρός σήμερα θέλει τη νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, που τελείωσε ως τρίτος στον α’ όμιλο της Γ’ Εθνικής διεκδικώντας όπως και ο Λοκρός, μέχρι τέλους την απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ., θα γίνει στο κλειστό του ΔΑΚ Χαλκίδας, με διαιτητές τους Τσακαλογιάννη-Φάκαρο και κομισάριο την Μ. Κάλφα.

Σχετικά άρθρα

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

pannikolaou

Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ;

pannikolaou

Το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές” από ψηλά! (video)

pannikolaou