Α ΕΣΚΑΣΕ

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα ο Θανάσης Σκούμας!

Ένας άνθρωπος του μπάσκετ, αρχικά ως αθλητής και αργότερα ως παράγοντας, κατεβαίνει στις επερχόμενες Ευρωεκλογές ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ”Λαϊκή Ενότητα-Μέτωπο Ανατροπής” διεκδικώντας την ψήφο όλων των Ελλήνων!

Ο λόγος για τον Θανάση Σκούμα, που περιμένει στις κάλπες της 26ης Μαΐου την..ασίστ για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο!

Ο Θανάσης Σκούμας ήταν ταλαντούχος μπασκετμπολίστας, συμμετείχε στο πρώτο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ το 1983 μαζί με τους Κεχαγιά και Μούκα, ενώ ως μέλος της ομάδας του Κάδμου Θήβας ανέβηκε στη Β’ Εθνική! Στη συνέχεια έπαιξε μπάσκετ στον Ηρακλή Θήβας, στον οποίο μετά το τέλος της καριέρας του διατέλεσε και πρόεδρος ως το 2003 που ανέλαβε Δήμαρχος Θήβας!

Είναι Δικηγόρος και εργάζεται στην πόλη της Θήβας. Είναι παντρεμένος με τη Βιβή Δημητρίου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τα οποία ασχολούνται ενεργά με το μπάσκετ!

Διετέλεσε Δήμαρχος του Δήμου Θηβαίων από το 2003 έως και το 2006.

Ήταν Βουλευτής κατά την περίοδο από Ιανουάριο 2015 έως και Αύγουστο 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ. Διαφώνησε όμως, καταψήφισε το τρίτο μνημόνιο και αποτέλεσε από τα ιδρυτικά μέλη στην «Λαϊκή Ενότητα».
Άνθρωπος με συνεπή, αδιάκοπη, ανυποχώρητη δράση σε κινήματα και συλλογικότητες που υπερασπίζονται το Περιβάλλον, το Δημόσιο Χώρο, τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, στον Πολιτισμό και στον Αθλητισμό (μπάσκετ), που διεκδικεί στις 26 Μαΐου την ψήφο των μπασκετικών και όχι μόνο…

Σχετικά άρθρα

Έφτασαν 28 οι ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ στο μητρώο της Γ.Γ.Α. με την είσοδο του Α.Σ. Καρυστίας!

pannikolaou

Ανανέωσε με Κωνσταντόπουλο η ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou

Προπονητής στη Ζάμαλεκ ο Βαγγέλης Αγγέλου!

pannikolaou