ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Έναρξη σήμερα στο γ’ μέρος των Stereabasket Awards!

Μετά την ολοκλήρωση και της β’ φάσης των Stereabasket Awards, μπαίνουμε αισίως από σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου στη γ’ φάση και τελευταία των φετινών βραβείων, που θα ξεκινήσει το απόγευμα!

Και σε αυτή τη φάση του διαγωνισμού θα ισχύσει η ιδιαιτερότητα των e-mails που σημαίνει πως το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συνάρτηση της ψηφοφορίας μέσω του stereabasket αλλά και των e-mails επιλεγμένων εκπροσώπων ομάδων, προπονητών, κλπ. σε ποσοστό 50-50.

Έτσι λοιπόν, αν ένας διαγωνιζόμενος λάβει π.χ. 40% μέσω του διαγωνισμού του stereabasket και 20% μέσω των e-mails το τελικό του αποτέλεσμα θα προκύπτει από τον μέσο όρο (δηλαδή στο συγκεκριμένο παράδειγμα 30%).

Σε αυτή την ψηφοφορία μέσω e-mails θα ζητηθεί η γνώμη από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής και εκπροσώπους ομάδων.

Οι κατηγορίες της γ’ φάσης του διαγωνισμού:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΩΝ 2018-19

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2018-19

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι τρεις (3) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 2018-19

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που πέρασαν στη β’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι δύο (2) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018-19

Στην ψηφοφορία θα πάρουν μέρος παίκτριες των ομάδων που πέρασαν στους ‘4’ του αντίστοιχου πρωταθλήματος. Θα υπάρχει δικαίωμα μέχρι δύο (2) ψήφους.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 2018-19

Θα τεθούν σε ψηφοφορία οι προπονητές των ομάδων που πέρασαν στους τελικούς στις κατηγορίες παίδων, εφήβων, κορασίδων και νεανίδων. Θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

 

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2018-19

Μια  κατηγορία, που αφορά την ανάδειξη των καλύτερων παικτριών της περιφέρειας στην κατηγορία Γυναικών για την περίοδο 2018-19. Θα πάρουν μέρος παίκτριες από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα. θα υπάρχει δικαίωμα έως δύο (2) ψήφων.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Σχετικά άρθρα

Την Τετάρτη συνεδριάζει η ΕΣΚΑΣΕ. Αναμένεται η επικύρωση των βαθμολογιών

pannikolaou

Ελένη Αϊδίνη: ”Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους αθλητές”

pannikolaou

Προάγγελος επανέναρξης των πρωταθλημάτων υποδομής η απόφαση της Γ.Γ.Α!

pannikolaou