Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανδρ. Ιωαννίδης: ”Σεβαστή και κατανοητή η απόφαση Φραγκούλη”

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Γ.Σ. Αυλίδας Ανδρέας Ιωαννίδης ευχαριστεί τον Νίκο Φραγκούλη για όσα πρόσφερε στην ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια ως παίκτης αλλά και προπονητής, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

‘Σήμερα γύρισε μια σελίδα στην ιστορία του Γ.Σ. ΑΥΛΙΔΑΣ με την αποχώρηση του Νίκου Φραγκούλη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο Νίκος είχε συνδέσει το όνομα του με τον σύλλογο μας πρώτα σαν αθλητής και τα τελευταία 6 χρόνια από την θέση του προπονητή . Ήταν για σχεδόν 10 χρόνια στο πλευρό της διοίκησης, ξεπερνώντας τα καθήκοντα του προπονητή ή του αθλητή.

Επειδή όλα κάνουν τον κύκλο τους σε αυτή την ζωή, ο Νίκος αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει παραστάσεις, η χθεσινή του αποχώρηση δεν μας αιφνιδίασε καθώς νιώθαμε τον κορεσμό του το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η απόφαση του είναι απολύτως σεβαστή και κατανοητή, καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Η ευθύνη της φετινής αποτυχίας βαρύνει πρώτα εμένα ως Πρόεδρο και την υπόλοιπη διοίκηση και μετά όλους τους όλους συντελεστές της ομάδας. Η ιστορία δυστυχώς δεν ξαναγράφεται και ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθούμε για να συνεχίσουμε για το μέλλον και σε μερικά χρόνια να γυρίσουμε εκεί που ανήκουμε.

Νίκο σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι κάνεις στην προπονητική σου καριέρα και σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στον σύλλογο”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (13η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πέρασε από δύσκολη έδρα! Πρωτέας Σχηματαρίου-Κάδμος 51-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Τρίτη σερί (μεγάλη) νίκη! Απόλλων Λιβαδειάς-Λοκρός 76-61

pannikolaou