ΠΑΙΔΩΝ

Απάντηση Μιτζιφίρη στην ανακοίνωση Πανούση!

Με επιστολή της στο stereabasket η πρόεδρος του Αλέξανδρου Αρτάκης Ελένη Μιτζιφίρη αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γιάννη Πανούση για την αποχώρηση του από την ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής: 

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος”… Δεν θέλω να κάνω κάποιον άλλον σχολιασμό, από το παραπάνω γνωμικό. Μ’ένα απλό sms, σήμερα, ο κ. Πανούσης θέλησε να σταματήσει τη συνεργασία με τον σύλλογό μας. Εμείς συνεχίζουμε και από 2 Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι Ακαδημίες μας. Οι ώρες θα σας γνωστοποιηθούν μετά τις παραχωρήσεις από τον ΔΟΑΠΠΕΧ. Για τις Ακαδημίες υπεύθυνη θα είναι καθηγήτρια φυσικής αγωγής με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Για τα αγωνιστικά τμήματα, θα ενημερωθείτε για τον υπεύθυνο προπονητή σε εύλογο χρονικό διάστημα και σίγουρα πριν το τέλος του Ιουνίου που είναι οι αποδεσμεύσεις και οι διαγραφές των εν’ ενεργεία αθλητών.

Η Πρόεδρος

Ελένη Μιντζιφίρη

Υ.Γ. Δεν ήθελα να προσθέσω τίποτα παραπάνω αλλά προκλήθηκα από το γεγονός ότι ο κ. Πανούσης δεν με βρήκε στο…τηλέφωνο….

Να σας θυμίσω λοιπόν ότι, τον χειμώνα του 2016 με άρρωστη την μητέρα μου, μετά από λίγο την έχασα, με βρήκατε στο νοσοκομείο!!!για να μου ζητήσετε την στήριξή μου για το εγχείρημά σας στο καλοκαιρινό καμπ στην Τριάδα. Στην προσπάθειά σας με την Κύμη με βρήκατε στο σχολείο για να υπογράψω τις υποσχετικές και τις ελευθέρες των παικτών. Σε κάθε τι που θέλατε με βρίσκατε πάντα και με επιμονή και  σε κατ’ ιδία συναντήσεις μας και τώρα!!! έχετε το θράσος και αναφέρεστε ότι δεν κατέστη η επικοινωνία μας εφικτή και στείλατε sms !Επαγγελματισμός στο έπακρο. Άραγε αυτά τα παιδιά και αυτές τις οικογένειες τις σκεφτήκατε; που τόσο πολύ αναφέρεστε στην ανακοίνωσή σας;  Τι να πω, πραγματικά λυπάμαι”.

Σχετικά άρθρα

Πρωτάθλημα Παίδων: Βαθμολογίες & σκόρερς (5η αγωνιστική 16-18/10)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΓΑΣ Ν. Αρτάκης-ΑΕΕΠ Χαλκίδας 39-72

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou