Γ ΕΘΝΙΚΗ

Γενική Συνέλευση στον Άρη Θήβας και εκλογές για το νέο Δ.Σ.!

Με επιτυχία και συμμετοχή των φίλων και μελών της ομάδας έγινε χθες στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας η Γενική Συνέλευση του Άρη Θήβας, μετά την πρώτη του επιτυχημένη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Μεταξύ άλλων έγινε διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. με τον τωρινό πρόεδρο Γιώργο Ματσαγγούρα να έρχεται πρώτος στην ψηφοφορία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Σήμερα στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας διεξήχθη με επιτυχία η γενική συνέλευση του ΑΣ ΑΡΗ ΘΗΒΩΝ, στην οποία παρευρέθηκε πλήθος μελών και φίλων της ομάδας μας. 
Κατά την διάρκεια της συνέλευσης της οποίας εκλέχθηκε να προεδρεύσει ο κύριος Ηλίας Τραμπάκουλος έγινε Διοικητικός, Οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα στην απελθούσα Διοίκηση και τα μέλη κατά την διάρκεια της οποίας αναλύθηκε η φετινή πορεία της ομάδας συνολικά και τέθηκαν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις για την νέα σεζόν.
Τονίσθηκε από όλους η σπουδαιότητα της ενδυνάμωσης των τμημάτων υποδομής και τις στελέχωσης τους σε επιπλέον έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό ώστε να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η λειτουργία τόσο των αγωνιστικών τμημάτων όσο και των ακαδημιών.
Τέλος διεξήχθη η ψηφοφορία των μελών για την εκλογή του νέου ΔΣ που θα αναλάβει να πορεύσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
Εκλέχθηκαν κατά σειρά για το ΔΣ οι :
1. ΜΑΤΣΑΓΓΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
3. ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4. ΔΡΙΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
5. ΜΗΤΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
6. ΤΣΑΛΕΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
7. ΚΑΡΑΜΑΓΚΙΩΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΣΑΜΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Οι βάσεις για την νέα χρονιά μπήκαν από όλους εσάς που με αγάπη ήρθατε κοντά μας απόψε, κάθε χρονιά όλο και περισσότεροι από εσάς αγκαλιάζετε την προσπάθεια μας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.
Όλοι μαζί για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ!!!!

Στις επόμενες ημέρες θα συγκληθούν σε σώμα οι εκλεγέντες μετά από κάλεσμα του απερχόμενου γενικού αρχηγού Καραμαγκιώλη Μενέλαου”.

Σχετικά άρθρα

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε εκλογές στις 12 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ!

pannikolaou

Καλύτερος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται στο ΝΒΑ;

pannikolaou

Το 2ο τουρνουά 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές” από ψηλά! (video)

pannikolaou