Α ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ

Εντυπωσίασε το 6ο Basketball Summer Camp του Απόλλωνα Λιβαδειάς! (pics)

Για μια ακόμη χρονιά το Basketball Summer Camp του Απόλλωνα Λιβαδειάς, άφησε άριστες εντυπώσεις. Το camp το παρακολούθησαν 100 παιδιά περίπου, τα οποία είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από το προπονητικό team της ομάδος, αλλά και τους εξαιρετικούς καλεσμένους προπονητές. Με την παρουσία τους τίμησαν το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός ο Γιάννης Τσαούσης-ένας από τους καλύτερους coach  της περιφέρειας-και την τελευταία ημέρα, ο Γιώργος Σιγάλας, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές, με σημαντικά επιτεύγματα  στην πλούσια  μπασκετική του καριέρα.

Επίσης, την δεύτερη μέρα της διοργάνωσης έγινε επίσκεψη του Ερυθρού Σταυρού με σκοπό να ενημερωθούν τα παιδιά για την ιστορία, τις δράσεις του και για θέματα πρώτης βοήθειας που μπορεί να συναντήσουν στην καθημερινότητα τους.

Την τελευταία ημέρα του camp διεξήχθη και φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων παμπαίδων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα και του Απόλλωνα Λιβαδειάς.

Το 6ο Basketball Summer Camp του Απόλλωνα Λιβαδειάς ξεχώρισε για την άψογη οργάνωσή του και είναι μία αθλητική  δραστηριότητα που έχει γίνει πια θεσμός  στα μπασκετικά δρώμενα της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Ο Μάκαρος στηρίζει τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού στηρίζει τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

pannikolaou

Νέος προπονητής της Μαλεσίνας ο Αντώνης Τορβάς!

pannikolaou