ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Με Σπ. Βελλινιάτη η 4η μέρα του Chalkida Summer Hoops! (pics)

Στην 4η μέρα του Chalkida Summer Hoops το παρών έδωσε ο Σπύρος Βελλινιάτης, ένας άνθρωπος που με την διορατικότητά του σημάδεψε την νεότερη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πριν από 13 χρόνια ανακάλυψε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του να παίζουν μπάσκετ στο ανοιχτό γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια και τους έπεισε πως το μπάσκετ μπορεί να τους αλλάξει την ίδια τους τη ζωή! Έκτοτε, άλλαξε γενικότερα η ζωή του ίδιου του αθλήματος με τον Γιάννη κατά κύριο λόγο να βάζει τη δική του σφραγίδα και να φτάνει προχθές μέχρι τον τίτλο του mvp στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ!

Ο Σπύρος Βελλινιάτης είχε έρθει και πέρυσι στο 1ο Chalkida Summer Hoops, μένοντας και ο ίδιος εντυπωσιασμένος για την άψογη οργάνωση του camp.

O έμπειρος προπονητής, μίλησε στα παιδιά του camp για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για την πορεία του από την πρώτη μέρα που τον γνώρισε μέχρι την είσοδο του στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών που είχαν την ευκαιρία να μάθουν πολλά στοιχεία για το ίνδαλμα τους από…πρώτο χέρι!

Σχετικά άρθρα

Final-8 κορασίδων: Ανταγωνιστικός στο β’ ημίχρονο! Απόλλων Χαλκίδας-Παναθηναϊκός 47-74

pannikolaou

Final-8 κορασίδων: Απόλλων Χαλκίδας-Παναθηναϊκός (Live Streaming)

pannikolaou

Final-8 παίδων: Ήττα από ανώτερο αντίπαλο! ΔΕΚΑ-Γ.Σ. Ιτέας 73-42

pannikolaou