FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ. Φραγκούλης: ”Μετά από 6 χρόνια το ταξίδι έφτασε στο τέλος”

Μετά από 6 χρόνια παρουσίας σε όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Αυλίδας, ο Νίκος Φραγκούλης ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Γυμναστικού, ευχαριστώντας αθλητές και διοικούντες και κάνοντας ειδική αναφορά στη σεζόν που τελείωσε.

Ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. 
Μετά από έξι χρόνια προπονητικής συνεργασίας το ταξίδι φτάνει στο τέλος. Έξι χρόνια γεμάτα εμπειρίες, επιτυχίες, αποτυχίες και έντονα συναισθήματα όπου το μεγαλύτερο παράσημο που θεωρώ ότι κατακτήθηκε είναι η επιλογή έξι παιδιών στις μικτές ομάδες της Ένωσης καθώς και η διαχρονική στελέχωση της αντρικής ομάδας με έφηβους προερχόμενους από την εκπαιδευτική διαδικασία της ομάδας. 
Την απόφασή μου να μην συνεχίσω την έχω πάρει από τις αρχές της φετινής χρονιάς όταν η αδυναμία να υποστηριχθεί η προσπάθεια της ομάδας τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο καθημερινότητας έγινε μη αναστρέψιμη.
Αποφάσισα, αντίθετα από άλλους που στην θέση μου θα διάλεγαν πάραυτα την εύκολη λύση της παραιτήσεως, να μείνω, να παλέψω για τις πιθανότητες επίτευξης του στόχου της παραμονής, έναν στόχο δύσκολο με βάση την αποδυνάμωση της ομάδας σε σχέση με την περασμένη χρόνια, νιώθοντας ηθική υποχρέωση απέναντι στους παίκτες που στελέχωσαν το ρόστερ φέτος και που μαζί το καλοκαίρι σχεδιάσαμε την στρατηγική μας αν και περιμέναμε πιο γεμάτο ρόστερ από το τελικό.
Η χρονιά κύλησε χωρίς να μπορούμε να δουλέψουμε σωστά στην καθημερινότητά μας και βρεθήκαμε να προσπαθούμε να καλύψουμε τα κενά μας με αλχημείες. Μέσα στο παιχνίδι είναι και οι τραυματισμοί αλλά σε περιορισμένο ρόστερ η οποιαδήποτε απώλεια είναι κρίσιμη.
Παλέψαμε με τα διαθέσιμα συστατικά και αποτύχαμε. Παλέψαμε όμως έντιμα, με επαγγελματική ευσυνειδησία και κυρίως με αξιοπρέπεια και γι αυτό νιώθω ήσυχος με την συνείδησή μου.
Οι ήττες και οι νίκες στον αθλητισμό είναι προσωρινές. Εκείνο που μένει είναι η ταυτότητα του συλλόγου. Η κλάση του. Η ποιότητά του.
Τελικά δεν είναι ντροπή η ήττα. Υπάρχει κάτι χειρότερο από την ήττα. Η εγκατάλειψη. Έχω την ηθική ικανοποίηση ότι δεν εγκατέλειψα.
Οι ομάδες είναι πάνω από πρόσωπα και είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε το δρόμο να συνεχίσετε το δημιουργικό σας έργο όπως τα προηγούμενα 30 χρόνια.
Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσε πριν 6 χρόνια να προπονήσω τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια και για την συνεργασία που είχαμε αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της που διαχρονικά συνεργαστήκαμε ώστε να λειτουργήσει η ομάδα. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Ανδρέα Ιωαννίδη και Ντίνο Κρόκο που ήταν πιο κοντινοί συνεργάτες σε αυτή την πορεία.
Νιώθω επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί μου και να τους πω ότι ήταν τιμή μου που παλέψαμε μαζί για την επίτευξη των στόχων μας.
Φεύγω με ήσυχη την συνείδησή μου νιώθωντας ότι είχα μια τίμια επαγγελματική στάση σε όλο αυτό το ταξίδι που διανύσαμε μαζί.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Εύχομαι το καλύτερο σε όλους.”

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou