Β' ΕΘΝΙΚΗ

Δυναμώνει σημαντικά με Κλ. Μούτσα ο Έσπερος Λαμίας!

Πολύ σημαντική προσθήκη για τον Έσπερο Λαμίας που ήρθε σε συμφωνία με τον Κλόντιαν Μούτσα, έναν αθλητή που προέρχεται από την το εφηβικό τμήμα του Παναθηναϊκού και τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στο κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.

Η ομάδα του Σοφογιάννη αποκτά ένα παίκτη που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Έσπερο Λαμίας στη δεύτερή του χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Μούτσα είναι γεννημένος το 2001, έχει ύψος 1,97μ. και αγωνίζεται στη θέση ‘3’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:

‘Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον αθλητή, Κλόντιαν Μούτσα, του εφηβικού τμήματος ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ του Π.Α.Ο., για την ένταξή του στην ομάδα μας.
Ο Αθλητής έχει γεννηθεί το έτος 2001. Αγωνίζεται στην θέση του S.F και έχει ύψος 1,97.
Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΑΟ Ιεράπετρας Κρήτης, από όπου μεταπήδησε το 2015-2016 στον Πρωτέα Βούλας και ακολούθως στα τμήματα υποδομών του Π.Α.Ο.
Πέρσι συμμετείχε στο στάδιο προετοιμασίας με την ανδρική ομάδα του Π.Α.Ο. και ακολούθως έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα με το εφηβικό τμήμα και με την U18, με προπονητή τον κ. Γιάννη ΣΙΟΥΤΗ.
Τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε στο κλιμάκιο της Εθνικής Εφήβων.
Ο Κλόντιαν Μούτσα ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να ενισχύσει τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ στο δύσκολο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ Κατηγορίας.
Το Δ.Σ. του Εσπερος Λαμίας.’

Σχετικά άρθρα

Καθαρές οι εξετάσεις του Μαράντου!

pannikolaou

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Μεγάλη νίκη αλλά το μυαλό όλων είναι στον Μαράντο! Πρωτέας Γρεβενών-Εθνικός Λιβαδειάς 72-76

pannikolaou

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (25/11). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou