ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ενίσχυση και στα κορίτσια για τον Άρη Θήβας!

Ο Άρης Θήβας ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα με τους ”κιτρινόμαυρους” να πραγματοποιούν και 3 μεταγραφές για τα τμήματα κορασίδων-νεανίδων και γυναικών.

Χθες, η ομάδα της Θήβας ανακοίνωσε την απόκτηση της ταλαντούχας αθλήτριας Ευθαλίας Σκούμα από τον συντοπίτη Κάδμο, ενώ πρόσφατα είχε προχωρήσει στις μεταγραφές των Καρακικέ και Πεσλή από την Αλίαρτο.

Η ανακοίνωση του Άρη για την απόκτηση της Σκούμα:

Άλλη μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια προστέθηκε στον σύλλογο μας από τον συμπολίτη Κάδμο με τον οποίο υπήρξε αγαστή συνεργασία προς το κοινό καλό και την καλύτερη αξιοποίηση της ταλαντούχας αθλήτριας.
Η Ευθαλία Σκούμα είναι πλέον αθλήτρια του συλλόγου μας και θα προστεθεί στο ρόστερ των νεανίδων αλλά και της Γυναικείας ομάδας.
Η μεταγραφή της Ευθαλίας ανοίγει και μια νέα εποχή για το Θηβαϊκό μπάσκετ, καθώς συμβολίζει και την ομοψυχία των 2 συλλόγων προς το καλό των παιδιών και του αθλητισμού της πόλης μας.
Καλώς ήρθες Ευθαλία στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Άρης Θηβών!”.

Για τις μεταγραφές Καρακικέ και Πεσλή ο Άρης επισημαίνει:

‘Μεταγραφικός πυρετός και στο γυναικείο αγωνιστικό τμήμα, κοντά μας οι δύο φερέλπιδες κορασίδες Καρακικέ Αθήνα και Πεσλή Γεωργία οι οποίες μετακόμισαν από την ομάδα της Αλιάρτου στον Α.Σ. Άρης Θηβών.
Ο Άρης Θηβών επενδύει στα παιδιά της περιοχής μας το μέλλον του κάτι που το αποδεικνύει εμπράκτως.
Καλωσορίσατε Αθήνα και Γεώργια!”

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (4-5/7)

pannikolaou

Την Κυριακή 5 Ιουλίου ο τελικός κορασίδων Μάκαρος-Πρωτέας Σχημ.

pannikolaou

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ: Μάκαρος-Σύλλας 53-48

pannikolaou