ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Ενίσχυση και στα κορίτσια για τον Άρη Θήβας!

Ο Άρης Θήβας ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα με τους ”κιτρινόμαυρους” να πραγματοποιούν και 3 μεταγραφές για τα τμήματα κορασίδων-νεανίδων και γυναικών.

Χθες, η ομάδα της Θήβας ανακοίνωσε την απόκτηση της ταλαντούχας αθλήτριας Ευθαλίας Σκούμα από τον συντοπίτη Κάδμο, ενώ πρόσφατα είχε προχωρήσει στις μεταγραφές των Καρακικέ και Πεσλή από την Αλίαρτο.

Η ανακοίνωση του Άρη για την απόκτηση της Σκούμα:

Άλλη μια πολλά υποσχόμενη αθλήτρια προστέθηκε στον σύλλογο μας από τον συμπολίτη Κάδμο με τον οποίο υπήρξε αγαστή συνεργασία προς το κοινό καλό και την καλύτερη αξιοποίηση της ταλαντούχας αθλήτριας.
Η Ευθαλία Σκούμα είναι πλέον αθλήτρια του συλλόγου μας και θα προστεθεί στο ρόστερ των νεανίδων αλλά και της Γυναικείας ομάδας.
Η μεταγραφή της Ευθαλίας ανοίγει και μια νέα εποχή για το Θηβαϊκό μπάσκετ, καθώς συμβολίζει και την ομοψυχία των 2 συλλόγων προς το καλό των παιδιών και του αθλητισμού της πόλης μας.
Καλώς ήρθες Ευθαλία στην μεγάλη οικογένεια του Α.Σ. Άρης Θηβών!”.

Για τις μεταγραφές Καρακικέ και Πεσλή ο Άρης επισημαίνει:

‘Μεταγραφικός πυρετός και στο γυναικείο αγωνιστικό τμήμα, κοντά μας οι δύο φερέλπιδες κορασίδες Καρακικέ Αθήνα και Πεσλή Γεωργία οι οποίες μετακόμισαν από την ομάδα της Αλιάρτου στον Α.Σ. Άρης Θηβών.
Ο Άρης Θηβών επενδύει στα παιδιά της περιοχής μας το μέλλον του κάτι που το αποδεικνύει εμπράκτως.
Καλωσορίσατε Αθήνα και Γεώργια!”

Σχετικά άρθρα

Ανοιχτές προπονήσεις για μικρές ηλικίες του ΓΑΣ Ν. Αρτάκης!

pannikolaou

Πρώτες προπονήσεις για τον Απόλλωνα Λιβαδειάς!

pannikolaou

Χρόνια μας πολλά! Το Stereabasket έγινε 4 ετών!

pannikolaou