Α ΕΣΚΑΣΕ

Η Αναγέννηση Λαμίας πρωταγωνιστεί παντού!

Η Αναγέννηση Λαμίας δεν είναι μόνο μπάσκετ, έχοντας εκτός των άλλων και ένα πολύ δυνατό τμήμα στίβου, αλλά και ένα αθλητή στο δυναμικό της, που διαπρέπει σε Ευρωπαϊκούς αγώνες!

Ο λόγος για τον Μάριο Αναγνώστου, που χθες, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που γίνεται στο Γκέβλε της Σουηδίας, ”έσπασε” τα χρονόμετρα κατεβάζοντας το ρεκόρ του κατά μισό λεπτό (!) στα 10.000 μέτρα!

Συγκεκριμένα, πέτυχε τον εντυπωσιακό χρόνο 29:36:64 συντρίβοντας το προηγούμενο που ήταν 30:10:09, για να γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής που καταφέρνει μετά το 2004 να κατέβει κάτω από τα 29:40:00!

Ο Αναγνώστου τα κατάφερε παρά τις αντίξοες συνθήκες των προηγούμενων μηνών, βγάζοντας όλη την προετοιμασία με τα ίδια παπούτσια που έτρεξε χθες και χωρίς να έχει στο πλευρό του τον προπονητή του στην Αναγέννηση Σάββα Κουμπούρα, αδερφό του Κώστα της ομάδας μπάσκετ, τον οποίο η Εθνική ομάδα δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή στερώντας ένα βασικό πλεονέκτημα από τον Έλληνα πρωταθλητή!

Ο Αναγνώστου που έτρεξε στην κατηγορία Κ23 παρότι μόλις 20 ετών, πήρε την 18η θέση στα 10.000 μέτρα μεταξύ 25 αθλητών, ενώ ήταν ο μικρότερος ηλικιακά της κατηγορίας!

 

Σχετικά άρθρα

Άνοδος στη Β’ ΕΣΚΑ για τρεις πρώην παίκτες του Άρη Θήβας!

pannikolaou

Την Τετάρτη συνεδριάζει η ΕΣΚΑΣΕ. Αναμένεται η επικύρωση των βαθμολογιών

pannikolaou

Ανεβαίνει Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Λαμίας!

pannikolaou