ΠΑΙΔΩΝ

Ο Κουλοχέρης ευχαριστεί την ΧΒΑ!

Ο νεαρός μπασκετμπολίστας Γιώργος Κουλοχέρης που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας, με επιστολή που έστειλε στο stereabasket ευχαριστεί την ΧΒΑ για τα δύο χρόνια που πέρασε εκεί, έχοντας μόνο καλά λάγια να πει για την πρώην ομάδα του.

”Θέλω να εκφράσω την εκτίμηση μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ήταν μαζί μου αυτά τα 2 υπέροχα χρόνια. Ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Τσουμάνη  με τον οποία ξεκίνησα το μπάσκετ και τον κ. Βασίλη Μπρατσιάκο  από τον οποίο διδάχτηκα τα περισσότερα για το άθλημα που επέλεξα στην ζωή μου. Δύο εξαιρετικοί άνθρωποι & προπονητές ήταν δίπλα μου σε ότι και αν χρειαστώ ενθαρρύνοντας και σπρώχνοντας με καθημερινά προς το καλύτερο. Επίσης θα θελα να ευχαριστήσω  τον Γιώργο Μπρούζο για τις στιγμές που ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκα εγώ και οι συμπαίκτες μου!

Εύχομαι τα καλύτερα στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή και νιώθω ευλογημένος που υπήρξα μέλος στην κορυφαία ομάδα της πόλης μας. Τέλος σας ευχαριστώ πολύ για την στάση σας απέναντι μου ακόμα και αυτή την στιγμή. Πλέον μένουν μόνο καλές στιγμές. Δεν είναι ένα αντίο! Είναι ένα θα τα ξαναπούμε!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!

Με εκτίμηση 

Γιώργος Κουλοχέρης”

Σχετικά άρθρα

Βραβείο ”Ραφαήλ Σκεμπές” από φέτος και κάθε χρόνο στα Stereabasket Awards

pannikolaou

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3 on 3 ”Ραφαήλ Σκεμπές”! (photo album)

pannikolaou

Τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές”: Τιμούν τη μνήμη του φίλου τους και των θυμάτων της κακοκαιρίας

pannikolaou