ΕΦΗΒΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Ο Κουτσογιάννης στο Olympia Basketball Camp (pics)

 Για 15η χρονιά διοργανώθηκε και φέτος το Olympia Basketball Camp, που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία και στο οποίο, μεταξύ άλλων στο προπονητικό τιμ ήταν και ο Χαλκιδέος Κώστας Κουτσογιάννης.

Υπεύθυνος του camp, ένας ακόμα γνώριμος στη Χαλκίδα, που μπορεί πέρυσι να πέρασε για λίγο από τον πάγκο της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, αφήνοντας όμως άριστες εντυπώσεις, ο Κώστας Μελέτης.

Την πρώτη εβδομάδα επισκέφτηκε το camp ο Κώστας Μπογατσιωτης και μίλησε στα παιδιά, τη δεύτερη εβδομάδα το παρών έδωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου ενώ την τρίτη εβδομάδα μίλησε στα παιδιά ο Νίκος Ντουγιάς που έχει κερδίσει το δακτυλίδι στο κολεγιακό! Την τρίτη εβδομάδα το παρών έδωσε και ο Μάκης Γιατράς, προπονητής του Προμηθέα Πατρών. Όλοι τους μίλησαν για το μπάσκετ και τις εμπειρίες τους στα παιδιά, που με τη σειρά τους υπέβαλαν ερωτήσεις στους έμπειρους προπονητές.

Το camp φιλοξένησε παιδιά ηλικίας από 9-17 ετών από διάφορες χώρες όπως Γερμανία, Ιταλία, Κύπρο, Σουηδία, Αίγυπτο, Κατάρ και από όλη την Ελλάδα. Το πρόγραμμα χωριζόταν σε ομάδες όπως advance playmaker, ball handling, skillls improvement ενώ μέσω skype υπήρξε επικοινωνία των αθλητών του camp με τους Κώστα Σλούκα και Θοδωρή Παπαλουκά.

Σχετικά άρθρα

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-ΠΑΠΕΛ 67-36

pannikolaou

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Μαλεσίνα-Εθνικός Λιβαδειάς 62-44

pannikolaou

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Άρης Αμφίκλειας-Αναγέννηση Λαμίας 50-67

pannikolaou