ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Πεζοπορία στη Δίρφυ για το camp της ΑΕΕΠ Χαλκίδας! (pics)

Η 12η μέρα του 5th Summer Basketball Camp που διοργανώνει η ΑΕΕΠ Χαλκίδας περιλάμβανε μια ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά αλλά και τους γονείς που τα συνόδευαν.
Η ημέρα περιλάμβανε περιπατητική εκδρομή σε μια από τις σημαντικότερες οροσειρές της Εύβοιας, τη Δίρφη, με το παρών να δίνουν συνολικά 75 παιδιά 6-14 ετών!

Στην ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας αναφέρεται μεταξύ άλλων:
‘Ξεκινώντας λίγο πάνω από τη Στενή σε υψόμετρο 500 μέτρων μας περίμενε ο οδηγός μας και μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδος κ. Μαρουσούλης Αθανάσιος ο οποίος μας οδήγησε και μας ξεναγησε μέχρι το Καταφύγιο «Μιχάλης Νικολάου» του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Χαλκίδας στα 1.120 μ. 
Το τμήμα της διαδρομής μας πέρασε μέσα από το πευκοδάσος μαζί με σκίνα, κουμαριές, πουρνάρια και ποικίλη άλλη βλάστηση. 
Μια διαδρομή μέσα στο πυκνό δάσος που άδειασε το μυαλό και θα γέμισε την ψυχή των παιδιών με εικόνες μοναδικές. 
Εκεί πραγματοποιήθηκε στάση για ξεκούραση με ζεστό τσάι, καφέ και φαγητό απολαμβάνοντας τη θέα προς το Αιγαίο και την χαρακτηριστικά κωνοειδή κορφή της Δίρφυς. 
Στην συνέχεια ξεκίνησε η κατάβαση προς την Στενή, επιβίβαση στα Πούλμαν και επιστροφή στο γήπεδο.
Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΕΟΣΧ Μπαλτά Αναστάσιο και τον οδηγό Μαρουσούλη Αθανάσιο για την ανταπόκριση και την βοήθεια τους στην περιπατιτική εκδρομή μας, το κρεοπωλείο Ντεγιάννης που βρίσκεται στην οδό Χαϊνά 86 στη Χαλκίδα για τα σουβλάκια που προσέφεραν στα παιδιά, την Ασημάκος Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική που βρίσκεται στην Ερέτρια και στην Αμάρυνθο για τα κουλούρια Θεσσαλονίκης που προσέφεραν στα παιδιά και όλους τους συντελεστές που πραγματοποίησαν με ασφάλεια την παραπάνω περιπατητική εκδρομή”.

Σχετικά άρθρα

Η προκήρυξη Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων 2024-25

pannikolaou

Η Γενική προκήρυξη ΕΣΚΑΣΕ για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο της σεζόν 2024-25

pannikolaou

Η Ελπίδα Λεπενιώτη στα τμήματα υποδομής του Άρη Θήβας!

pannikolaou