ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Φιλικό της ΑΕΕΠ Χαλκίδας με το σχολείο Champville Maristes του Λιβάνου!

Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν την Τρίτη στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλκιά-Αναστασιάδη, τα τμήματα υποδομών των προμινι, μίνι και παιδικού – εφηβικού της ακαδημίας της ΑΑΕΠ Χαλκίδας με τα αντίστοιχα τμήματα του σχολείου champville maristes από τη χώρα του Λίβανου. 
Το σχολείο βρίσκεται αυτές τις ημέρες σε ξενοδοχείο στην Ερέτρια πραγματοποιώντας παράλληλα με την προετοιμασία των τμημάτων του για την νέα αγωνιστική χρόνια και διακοπές στην ευρύτερη περιοχή.
Τα παιδιά και των δυο ομάδων πρόσφεραν όμορφο θέαμα και πολλά χαμόγελα σε συγγενείς και φίλους που παρακολούθησαν τους αγώνες και έδωσαν ραντεβού για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια σε ένα χρόνο από τώρα!

Η ΑΕΕΠ Χαλκίδας σε ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων τονίζει πως: ”Ευχαριστούμε το σχολείο του Λιβάνου για την προτίμηση του να αγωνιστεί με την Ακαδημία μας καθώς επίσης και για τις όμορφες στιγμές που μας πρόσφεραν. 
Αυτές οι στιγμές δείχνουν την σοβαρή δουλειά που επιτελεί η Ακαδημία μας και οι προπονητές της και βοηθούν τα παιδιά μας να γεμίζουν παραστάσεις που τα βοηθάει θετικά στην πορεία της εξέλιξης τους”.

Σχετικά άρθρα

Είναι ο Μάριο Χεζόνια η μεταγραφή της χρονιάς στην Euroleague? Waverpoll

pannikolaou

Μπορούν να κάνουν την επανεκκίνηση οι Β’, Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα; Waverpoll

pannikolaou

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το φετινό Κύπελλο Ελλάδας; Waverpoll.com

pannikolaou