FEATURED Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Βλέπει προς Β’ Εθνική ο Λοκρός!

Το φετινό καλοκαίρι το Ελληνικό μπάσκετ ζει τον απόλυτο παραλογισμό, με αρκετές ομάδες, εκ των οποίων και ο Λοκρός Αταλάντης, να μην ξέρουν ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίξουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Αυτό σημαίνει, πως ο όποιος σχεδιασμός πάει περίπατο, καθώς όπως είναι ευνόητο η κάθε κατηγορία απαιτεί συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις.

Με βάση πάντως τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και ώρες, το σενάριο να παίξει ο Λοκρός στη Β’ Εθνική μοιάζει και το πλέον πιθανό!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως, προσπαθώντας να ξετυλίξουμε το κουβάρι.

Αρχικά, να θυμίσουμε, πως εκτός του ΟΦΗ που ανέβηκε απ’ ευθείας στη Β’ Εθνική από το 2ο όμιλο του Νότου, δόθηκε ένα μπαράζ κατάταξης στη Χαλκίδα, με την Μεγαρίδα να επικρατεί του Λοκρού Αταλάντης με 63-54. Αυτό σημαίνει πως πρώτη επιλαχούσα ομάδα ήταν η Μεγαρίδα και δεύτερη ο Λοκρός.

Η Κύμη με χθεσινή της ανακοίνωση έκανε γνωστό πως αναστέλλει τη λειτουργία της τουλάχιστον την επόμενη αγωνιστική περίοδο, κάτι που σημαίνει πως η Μεγαρίδα παίρνει το εισιτήριο της ανόδου, κάτι άλλωστε που φαίνεται ξεκάθαρα και από τον τρόπο με τον οποίο κινείται στη μεταγραφική περίοδο η ομάδα των Μεγάρων.

Ο Λοκρός ψάχνει λοιπόν μια ομάδα ακόμα για να πάρει και εκείνος το εισιτήριο της ανόδου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συμβεί ένα από τα παρακάτω:

  • Να μην κατέβει να αγωνιστεί στη Β’ Εθνική ο Χολαργός που έδωσε με τη σειρά του το ΑΦΜ του στον Κολοσσό, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο, οπότε αδειάζει και 2η θέση.
  • Να δεχθεί ο Τρίτωνας, όπως δείχνει να έχει κάνει και το Αγρίνιο, να πάρει την άνοδο για την Α2 ως πρώτος επιλαχόντας από την περσινή Β’ Εθνική ώστε να αδειάσει μια ακόμα θέση.
  • Σε περίπτωση τώρα, που όπως φημολογείται, δεν κατέβει και ο Ιπποκράτης Κω στην Α2, τότε ελπίδες ανόδου από τη Γ’ Εθνική έχει και ο Αργοναύτης Ραφήνας!

Όσο για τον Λοκρό, αναμένονται από τη διοίκηση επίσημες ανακοινώσεις εντός των προσεχών ημερών τόσο για το προπονητικό επιτελείο όσο και για τους παίκτες της επόμενης σεζόν.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou