FEATURED ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Βραβεύσεις στο φινάλε του camp της ΑΕΕΠ Χαλκίδας! (pics)

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου το 5ο Summer Basketball Camp που διοργάνωσε και φέτος με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή η ΑΕΕΠ Χαλκίδας, με την τελευταία μέρα να περιλαμβάνει απονομές επάθλων, μεταλλίων και διπλωμάτων στους αθλητές.

Τιμώμενο πρόσωπο για το camp΄ήταν η Παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική Ελλάδας Κωφών Γυναικών Ανθή Χαϊνά, ενώ παρούσα στο κλειστό ήταν και η νέα Δημάρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Μετά τις ασκήσεις τεχνικής και τους διαγωνισμούς των μικρών αθλητών του camp που τους χάρηκαν οι συμμετέχοντες αλλά και οι γονείς τους από την εξέδρα του κλειστού της Πειραϊκής, ακολούθησαν οι βραβεύσεις!

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Μπέλλος μίλησε στους γονείς για τη διοργάνωση του camp για 5η χρονιά, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά του στην Ανθή Χαϊνά.

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ευχήθηκε με τη σειρά της κάθε επιτυχία στους αθλητές ενώ έδωσε τα συγχαρητήρια της στους γονείς που στηρίζουν τα παιδιά τους μέσα από τον αθλητισμό, στους προπονητές του συλλόγου, όσο και την Ανθή Χαϊνά που όπως είπε, μας έχει κάνει όλους υπερήφανους με τις επιτυχίες της σε κορυφαίο επίπεδο.

Από την πλευρά της η Ανθή Χαϊνά, που ήρθε στο γήπεδο με το πρόσφατο Παγκόσμιο κύπελλο που κατέκτησε στην Πολωνία, ευχαρίστησε τους πάντες για την υποδοχή, ενώ απευθυνόμενη προς τους αθλητές, τους τόνισε πως τίποτα δεν είναι αδύνατον αν πιστεύουν στη δύναμη της ομάδας και ακούν τις οδηγίες των προπονητών τους.

Ακολούθησαν οι απονομές σε όλα τα παιδιά του camp για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η διοργάνωση, με όλους να εύχονται καλό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο!

Για τις φωτογραφίες του Γ. Δαλιάνη πατήστε ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou