B ΕΣΚΑΣΕ Β ΕΣΚΑΣΕ Α ΟΜΙΛΟΣ

Γ. Τσαούσης: ”Να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο”

Ο Γιάννης Τσαούσης επιστρέφει μετά από 12 χρόνια και πάλι στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, αναλαμβάνοντας προπονητής της ΑΓΕ Χαλκίδας στο αντρικό τμήμα αλλά και στο εφηβικό.

Ο Ευβοιώτης κόουτς που ήταν μέλος του προπονητικού τιμ της ΑΓΕΧ επί Βαγγέλη Αγγέλου το 1996, έμεινε στον πάγκο της ομάδας μέχρι το 2007, για να επιστρέψει από σήμερα και πάλι στην ΑΓΕΧ, καθότι ως γνωστόν, η ζωή μας κύκλους κάνει!

Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΓΕ Χαλκίδας τόνισε: ‘‘Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ξαναγυρίζω στην ομάδα που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα. Εδώ θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο ανθρώπους που με είχαν πιστέψει τότε, στον Βαγγέλη Αγγέλου και τον Θανάση Γιαπλέ.

Ο Γιάννης Πανούσης που ανέλυσε το πλάνο της ομάδας στο οποίο με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ξεκινώντας μια νέα σελίδα στην ομάδα στοχεύοντας στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Στόχος μας, είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο γήπεδο. Τέλος, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με ένα δικό μου παιδί, τον Γιάννη Πανούση, που τον είχα παίκτη στην ΑΓΕΧ”. 

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Στη Θήβα στις 28 Απριλίου το 5ο All Star Game της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou