Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ενίσχυση με Κοπακάκη για τον Ερμή!

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Σχηματαρίου που ήρθε σε συμφωνία με τον Ιωσήφ Κοπακάκη ενισχύοντας έτσι την περιφερειακή του γραμμή.

Ο Κοπακάκης είναι γεννημένος το 2000 έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως playmaker. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Πανιωνίου, στην Εθνική Παίδων, ενώ τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στνη Α1 και πέρσι με την ομάδα του Μανδραϊκού στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

‘Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Κοπακάκη Ιωσήφ, γεννηθείς το 2000 αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Πανιωνίου ,στην Εθνική Παίδων ,την σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην Α1 στον Πανιώνιο και την περσινή σεζόν στον Μανδραϊκό στην Β’ Εθνική.
Ιωσήφ καλώς ήρθες!!!
Ο Ιωσήφ δήλωσε : Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα του Ερμή γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα και ειδικά για τα νέα παιδιά. Ο coach Οικονόμου έχει μεγάλη ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι η δουλειά του θα φανεί στο γήπεδο και στο τέλος θα είμαστε και εμείς και ο κόσμος χαρούμενοι!!!
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο…’

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou