FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Γκρινι(ΑΡΗΣ) αλλάζει επίπεδο τη Θήβα!

Μια από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές της Γ’ Εθνικής ολοκλήρωσε ο Άρης Θήβας, ενεργοποιώντας τη μεταγραφική…βόμβα αργά το βράδυ της Παρασκευής, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Γκρινιάρη από τον Ερμή Σχηματαρίου!

Ο Γιάννης Γκρινιάρης που είναι αναμφίβολα από τους καλύτερους παίκτες της Γ’ Εθνικής τα τελευταία χρόνια, είναι δεδομένο πως αλλάζει επίπεδο τον Άρη Θήβας, ο οποίος μετά την απόκτηση του Σωκράτη Γκιζογιάννη και την ανακοίνωση του Γκρινιάρη φαίνεται πως φέτος πάει για υψηλή πτήση!

Ο Γκρινιάρης ήταν το βασικό γρανάζι της μηχανής του Ερμή Σχηματαρίου τα τελευταία χρόνια αλλά και πρωταγωνιστής στις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίστηκε.

Ο Ευβοιώτης γκαρντ, γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου 1984, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΓΕ Χαλκίδας για να αγωνιστεί ακόμα σε Γ.Σ.Χαλκίδας, Νικόπολη, Έσπερο Λαμίας, Γ.Σ.Κύμης, Κάδμο και τα τελευταία 2 χρόνια στον Ερμή Σχηματαρίου.

Η ανακοίνωση του Άρη για τη μεταγραφή του Γιάννη Γκρινιάρη:

Ένας παλιός γνώριμος του μπασκετικού κοινού της πόλης μας είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας.
Ο Γιάννης Γκρινιάρης είναι πλέον της οικογένειας του Α.Σ. Άρης Θηβών.Τα λόγια περιττεύουν, η αξία του μεγάλη όπως και η θητεία του στις εθνικές κατηγορίες, ο Γκρινιάρης είναι ένας παίκτης εγνωσμένης αξίας. Καλώς ήρθες Γιάννη στην οικογένεια μας, στην οικογένεια του Α.Σ. Άρης Θηβών!”.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou