FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πήρε Σιδέρη και Κουλούρη ο Ερμής Σχηματαρίου!

Δυναμώνει ακόμα περισσότερο ο Ερμής Σχηματαρίου που δείχνει αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή του σε αυτή την κατηγορία!

Ο Ερμής ανακοίνωσε την απόκτηση δύο ακόμα παικτών με σημαντική παρουσία σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών, που αναμένεται να τον βοηθήσουν κοντά αλλά και μακριά από το καλάθι.

Συγκεκριμένα, απέκτησε τον Νίκο Σιδέρη και τον Χρήστο Κουλούρη, με την ομάδα του Σχηματαρίου μέσω ανακοίνωσης να τους παρουσιάζει, ενώ οι δύο παίκτες έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του Ερμή:

”Η διοίκηση συνεχίζοντας το χτίσιμο της ομάδος για την νέα σεζόν καλωσορίζει δυο νέα παιδιά στο σύλλογο μας!
Ο Νίκος Σιδέρης γεννημένος το 1996 και έχοντας παίξει Β’ και Γ’ Εθνική με Απόλλων Αθηνών και Άρη Νίκαιας αντίστοιχα στην θέση 4-5!
Έχει ύψος 2.00m και είμαστε χαρούμενοι που φέτος θα φοράει την φανέλα μας.
Ο Νίκος δήλωσε τα εξής: ‘‘Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να συνεργαστώ με έναν προπονητή αυτού του επίπεδου και νιώθω τεράστια τιμή που με επέλεξε. Υπόσχομαι να δικαιώσω την επιλογή του και θέλω να πω στους ανθρώπους του Ερμή ότι θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνω μέρος στο όραμα που έχουν. Να έχουμε υγεία κ καλή χρονιά!”

Ο Χρήστος Κουλούρης είναι 21 ετών γκαρντ, 1.91m και έχει αγωνιστεί στα Κλιμάκια εθνικής, μικτή ΕΣΚΑ, ακαδημίες Αγίων Αναργύρων, Απόλλωνας Εφηβικό Αντρικό Γ’ Εθνική , Άρης Πετρούπολης Γ’ Εθνική, Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας Γ’ Εθνική άνοδος στη Β!
Ο Χρήστος δήλωσε :”Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη συνεργασία που είναι πολύ σημαντική για εμένα. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι πολύ υψηλές και θα βάλω τα δυνατά μου να αντεπεξέλθω σε ότι μου ζητηθεί. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Πρόκειται για σοβαρή ομάδα, με καλή διοίκηση και ανθρώπους με όραμα. Εύχομαι για μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες και υγεία. Νιώθω τεράστια τιμή που θα δουλέψω για τον κ. Οικονόμου και ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά το νέο μας…σπίτι”.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Φοβερός Ερμής, πέρασε στο final-4 ανόδου! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχημ. 80-88

pannikolaou

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou