FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Στα δικά του παιδιά θα στηριχθεί και φέτος ο Γ.Σ. Ιτέας!

Σταθερός στις αξίες του ο Γ.Σ. Ιτέας, θα στηριχθεί και φέτος όσο αφορά το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ανδρών στα δικά του παιδιά, χωρίς μεταγραφές αλλά με αρκετά νέα πρόσωπα από τα τμήματα υποδομής.

Ο Χρήστος Μωραΐτης διατήρησε το βασικό κορμό, καθώς με εξαίρεση τον Παπαθεοχάρη που μεταγράφηκε στον Μάκαρο, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα δώσουν και φέτος το παρών.

Σε αυτούς, θα προστεθούν και αρκετοί μικροί ταλαντούχοι παίκτες από το παιδικό τμήμα του Γ.Σ. Ιτέας, για να συγκροτήσουν έτσι την ομάδα ανδρών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Εκκρεμότητα υπάρχει πάντως με αθλητές που έδωσαν φέτος Πανελλήνιες (Δημητρίου, Κουτρόγιαννος) και από το που θα περάσουν θα εξαρτηθεί αν τη νέα σεζόν θα παίξουν στον Γ.Σ. Ιτέας.

Στα συν πάντως αναμένεται πως θα είναι ο Σταύρου, που ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και φέτος θα είναι από την αρχή της σεζόν στη διάθεση του προπονητή του.

Ακόμα, ο Παγώνης, που είχε δοθεί πέρυσι με υποσχετική στον Γ.Σ. Κύμης, φέτος παραχωρήθηκε στον Άρη Θήβας.

Οι προπονήσεις πάντως δεν σταματούν για τους παίκτες του Γ.Σ. Ιτέας, που βρίσκονται αυτές τις μέρες στο γήπεδο, όπου προπόνηση κάνει μαζί τους και ο Σπύρος Μούρτος που πέρυσι αγωνίστηκε στη Basketleague με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Στην Ιτέα αυτές τις μέρες το μπασκετικό γεγονός έχει να κάνει με το παραδοσιακό 3 on 3 που προσελκύει παίκτες και από την Αθήνα και που φέτος θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Ιουλίου-3 Αυγούστου.

Η προετοιμασία της νέας χρονιάς αναμένεται να ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου.

 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou