B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Στις 2 Σεπτεμβρίου τα Stereabasket Awards!

Τα Stereabasket Awards γίνονται θεσμός και για 3η χρονιά βραβεύουμε τους καλύτερους και τιμούμε τους κορυφαίους! Η φετινή γιορτή του του μπάσκετ, θα γίνει στη Χαλκίδα τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Συνεδριακό κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, στη Λ. Χαϊνά 93.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν όλοι όσοι επιλέχθηκαν από εσάς μέσα από τη διαδικασία των ψηφοφοριών της ιστοσελίδας αλλά και των e-mails για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ θα τιμηθούν για την προσφορά τους στο άθλημα μεγάλες προσωπικότητες του μπάσκετ.

Πέρυσι, μας έκαναν την τιμή μεταξύ άλλων οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Βασίλης Σκουντής, ενώ την πρώτη χρονιά των βραβείων ήταν μαζί μας οι Αντώνης Φώτσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Αγγέλου κ.α.

Τα ονόματα των επίσημων προσκεκλημένων που θα βρεθούν στη φετινή εκδήλωση των Stereabasket Awards θα γίνουν γνωστά μέσα στις επόμενες μέρες.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης (18:00), θα προηγηθούν όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, οι κληρώσεις των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΣΕ.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou