Γ ΕΘΝΙΚΗ

Το φινάλε και η νέα αρχή για τον Γ. Φλώτσιο στον Ερμή Σχηματαρίου!

Κάθε τέλος είναι και μια νέα αρχή, κάπως έτσι εξελίσσεται πολλές φορές η καριέρα ενός αθλητή και στην προκειμένη περίπτωση εκείνη του Γιώργου Φλώτσιου του Ερμή Σχηματαρίου.

Ο…υπαρχηγός των επιτυχιών του Ερμή αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στην καριέρα του στην ομάδα του Σχηματαρίου, καθώς οι υποχρεώσεις πλέον είναι πολλές και δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, όμως δεν χαθεί από την ομάδα που τον έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς δέχθηκε την πρόταση του Νίκου Οικονόμου και θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ των ακαδημιών του Ερμή Σχηματαρίου, ξεκινώντας μια νέα καριέρα, αλλά πάντα μέσα στο ίδιο γήπεδο!

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου: ”Η διοίκηση του συλλόγου έκανε πρόταση ανανέωσης στον αθλητή Γιώργο Φλώτσιο για μια ακόμη χρονιά!
Ο αθλητής μας διαβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδος λόγω πολλών δικών του υποχρεώσεων.
Ο κ.Οικονόμου μίλησε με τον αθλητή και μετά από κοινή απόφαση ο Γιώργος θα μπει στο team των προπονητών μαζί με τον κ. Σίσκο και φυσικά τον κ. Οικονόμου!
Λέμε αντίο σε έναν αθλητή που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδος, το 1991, κατακτώντας 4 φορές το πρωτάθλημα και καλωσορίζουμε τον άνθρωπο που πλέον θα είναι στο τόσο ευαίσθητο και παραγωγικό κομμάτι των ακαδημιών μας”.

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou