Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Επίσημη πρόσκληση της ΕΟΚ στον Λοκρό για Β’ Εθνική!

Επίσημη πρόσκληση για να συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δέχθηκε από την ΕΟΚ η ομάδα του Λοκρού, μετά τη χθεσινή θετική απάντηση του Παγκρατίου να παίξει στην Α2 κατηγορία, όπως σας είχαμε ενημερώσει με ανάρτηση από χθες το βράδυ.

Ο Λοκρός πρέπει να έχει απαντήσει στην ΕΟΚ μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και γι’ αυτό το λόγο συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης για να πάρει την τελική του απόφαση!

Από πλευράς της ομάδας της Αταλάντης υπάρχει αναμφίβολα η θετική προσέγγιση του θέματος για άνοδο στη Β’ Εθνική, αρκεί βέβαια να επιβεβαιωθούν στην πράξη οι υποσχέσεις που έχει λάβει όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Ήδη πάντως, ο Λοκρός κινείται σε ρυθμούς Β’ Εθνικής και η Γεν. Συνέλευση της Δευτέρας μοιάζει να έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Α.Σ. Λοκρός έλαβε πρόσκληση να αγωνιστεί στην Β Εθνική μπάσκετ την σεζόν 2019-2020!!
Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα!!!
Ξεκινώντας αυτή την τεράστια προσπάθεια πριν περίπου τέσσερα χρόνια, τα όνειρά μας πραγματοποιήθηκαν, όμως ούτε εμείς οι ίδιοι μπορούσαμε να φανταστούμε που θα έφτανε η προσπάθεια, μία μικρή επαρχιακή πόλη με ελάχιστους οικονομικούς πόρους να εκπροσωπείται στα μεγάλα σαλόνια. Συγκίνηση, περηφάνια είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις που ίσως περιγράφουν το πως νιώθουμε όλοι μας. Ως διοίκηση θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές, προπονητές, χορηγούς, Δήμο Λοκρών και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους φιλάθλους που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια και κατέστησαν το Κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης ένα απόρθητο φρούριο. Σε αυτή την φάση κοιτάζοντας ορθολογικά την πρόσκληση της ΕΟΚ, το Δ.Σ. καλεί με ανοικτή πρόσκληση όλα τα μέλη, τους φιλάθλους, τους επιχειρηματίες της περιοχής ,τις διοικητικές αρχές του τόπου και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο να παρευρεθούν σε γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26/8 στις 8 μ.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο της πόλης . Σκοπός της συνέλευσης θα είναι :
1. Αποδοχή της πρόσκλησης.
2. Προτάσεις και δυνατότητες στήριξης του συλλόγου στην επαγγελματική κατηγορία.
3. Δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ .
Σας θέλουμε όλους μαζί μας!! Όλοι μαζί μια οικογένεια!!”

Σχετικά άρθρα

Αγιασμός για τον Έσπερο Λαμίας! (pics)

pannikolaou

Δωρεάν τα έντυπα για έκδοση δελτίων από 1 Νοεμβρίου!

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou