Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Στάθης Παπαδάκης στον Μίλωνα!

Η ιστορία λένε πολλές φορές πως επαναλαμβάνεται και εδώ ταιριάζει γάντι, καθώς μετά από χρόνια πάλι ένας Παπαδάκης θα φορέσει τη φανέλα του Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Ο Στάθης Παπαδάκης συμφώνησε με την ομάδα στην οποία έκανε μεγάλη καριέρα της δεκαετία του ’90 ο πατέρας του Άρης, προπονητής και παίκτης σήμερα στον Άρη Αμφίκλειας και από τη νέα χρονιά θα είναι μέλος της ομάδας του Αποσκίτη που θα κάνει μια νέα προσπάθεια, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της νέας ομάδας του διεθνή με τις Εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων Στάθη Παπαδάκη: ”O AOΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει με πολύ μεγάλη χαρά την απόκτηση ενός πολύ μεγάλου ταλέντου του Ελληνικού Μπάσκετ του Στάθη Παπαδάκη. Ο Στάθης τα τελευταία χρόνια αν και μικρός σε ηλικία, όχι μόνο αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό στέλεχος στις μικρές εθνικές ομάδες, αλλά παράλληλα αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών. Τεράστια συγκίνηση όμως σε όλους μας δημιουργεί και το γεγονός ότι ο Στάθης είναι παιδί του Άρη του Παπαδάκη, ενός αθλητή που έχει συνδέσει το όνομα του με τις χρυσές σελίδες της Ιστορίας του Μίλωνα, αγωνιζόμενος με την ομάδα μας και στην Α2 εθνική κατηγορία, αλλά και στην Α1. Περιμένουμε από τον Στάθη μια ανάλογη προσφορά, αν και είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε την ίδια και καλύτερη πορεία”.

Σχετικά άρθρα

Διευκρινιστικές οδηγίες για covid-19 στον αθλητισμό για το διάστημα 6-13 Δεκεμβρίου

pannikolaou

Από 10 Δεκεμβρίου η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου! Οι όροι και οι προϋποθέσεις

pannikolaou

1ο τουρνουά ”Ραφαήλ Σκεμπές” από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας στις 21-22/12!

pannikolaou