Β' ΕΘΝΙΚΗ

Τρεις ανανεώσεις στον Έσπερο Λαμίας!

Την ανανέωση της συνεργασίας του για ένα ακόμα χρόνο με τους Φύκα, Παπανικολάου και Μαντζούκα έκανε γνωστή μέσω ανακοίνωσης ο Έσπερος Λαμίας, που διαφέρει από τις συνηθισμένες και αξίζει να διαβαστεί!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, τμήμα καλαθοσφαίρισης λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, έχει την υποχρέωση να αναφερθεί ιδιαίτερα για την συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους σε ηλικία, αλλά τεράστιους σε ηθικές αξίες και παραδείγματος προς μίμησης αθλητικής συμπεριφοράς αθλητές του ως εχόντων όνομα και επώνυμο:
ΦΥΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ
ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗ.
Οι ανωτέρω συνεπικουρούμενοι από όλους τους νεομεταγραφέντες αθλητές, αποτελούν για την ομάδα μας αγωνιστικό κεφάλαιο και τον συνδετικό κρίκο όλων των ηλικιών και της πενταετούς επιτυχημένης διαδρομής του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ στις Εθνικές κατηγορίες.
Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και να μεταλαμπαδεύσουν το πνεύμα της διαρκούς αγωνιστικότητας σε όλους τους συμπαίκτες τους.
Αποτελούν για μας το διαρκές “αντικειμενικό στοίχημα” ανάδειξης από τις κυψέλες των τμημάτων υποδομής μας, άνευ χάρις και ενδιάμεσων εκπροσώπων “ξερολ-ίασης επαϊόντων των καφενέδων και των νερατζιών της πλατείας”.

Σχετικά άρθρα

Οι προκηρύξεις σε Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική με τη συμμετοχή των ομάδων της Περιφέρειας!

pannikolaou

Λιγότεροι όμιλοι στις Εθνικές κατηγορίες την επόμενη διετία!

pannikolaou

Μεταγραφές: Ενιαία μεταγραφική περίοδος από 15 Ιουλίου-30 Αυγούστου!

pannikolaou