B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ

”Έφυγε” ο αγαπητός κάμεραμαν Σπύρος Παναγιώτου!

Μεγάλη η θλίψη και η στεναχώρια για την ξαφνική απώλεια σήμερα το πρωί του Θηβαίου καμεραμάν Σπύρου Παναγιώτου, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις ομάδες τραβώντας τα πλάνα του εδώ και χρόνια για το Star Κεντρικής Ελλάδας και φέρνοντας μέσα από τον τηλεοπτικό δέκτη εικόνα από όλα τα γήπεδα της Περιφέρειας.

Ο Σπύρος, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, έφυγε προδομένος από την καρδιά του.

Τα θερμά συλλυπητήρια από όλους μας στην οικογένεια του 52χρονου Σπύρου, που αφήνει πίσω τη σύζυγό του, 7 παιδιά και πάρα πολλούς φίλους…

Τα συλλυπητήρια τους εξέφρασαν και οι παρακάτω ομάδες:

Η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου: ‘‘Το ΔΣ του Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του Σπύρου Παναγιώτου.  Ο Σπύρος ήταν πάντα εκεί ..σε κάθε αγώνα για να τραβήξει τα πλάνα του.. Δυστυχώς για όλους μας έφυγε!!!
Το star έχασε έναν επαγγελματία με ζήλο για την δουλειά του και εμείς έναν άνθρωπο που πάντα τον περιμέναμε να στήσει την κάμερα..
Καλό ταξίδι Σπύρο.. Κουράγιο στην οικογένεια σου γιατί ο χαμός είναι μεγάλος…”.

Η ανακοίνωση του Άρη Θήβας: ‘‘Ο πανταχού παρόν μάχιμος κάμεραμαν Σπύρος Παναγιώτου δυστυχώς από σήμερα δεν θα είναι κοντά μας αλλά θα περιπλανιέται στην γειτονιά των αγγέλων.
Η οικογένεια του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΩΝ εκφράζει τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου όλων μας Σπύρου Παναγιώτου.
Κάλο ταξίδι Σπύρο!!!”

Η ανακοίνωση του Κάδμου:‘Το ΔΣ του Ε.Σ ΚΑΔΜΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την βαθιά του οδύνη για τον πρόωρο χαμό του Σπύρου Παναγιώτου. Ο Σπύρος ήταν ένα χαμογελαστό παιδί που στήριζε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια,και τις καλές εποχές αλλά και τις δύσκολες! Τον θεωρούσαμε δικό μας άνθρωπο γιατί η απλότητα του η καλοσύνη του και το χαμόγελο του μας έφεραν πολύ κοντά!

Συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή και ευχόμαστε να είναι δυνατή και να ξεπεράσει τη μεγάλη απώλεια.

Επίσης εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Star Κεντρικής Ελλάδος για το χαμό ενός άξιου συνεργάτη. Καλό ταξίδι φίλε Σπύρο και Καλό Παράδεισο!!”

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou