Α ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ

Επιστροφή στις ρίζες της με τουρνουά 3 on 3 για την ΑΕΕΠ Χαλκίδας!

Στο μέρος που γεννήθηκε η ιδέα για τη δημιουργία της ομάδας, στην Έξω Παναγίτσα, η ομώνυμη ομάδα πραγματοποιεί το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου το 3on3 junior basketball tournament για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου αλλά και διαγωνισμό τριπόντων!

Η συμμετοχή στο τουρνουά θα είναι δωρεάν, ενώ η εκδήλωση θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για την τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΕΠ Χαλκίδας για τη διεξαγωγή του τουρνουά:

‘H Α.Ε.Ε.Π. ΧΑΛΚΙΔΑ B.C. σε προσκαλεί να ζήσεις ένα διήμερο τουρνουά γεμάτο 3on3 Basketball και να παίξεις με την παρέα σου στο γηπεδάκι μπάσκετ στην Έξω Παναγίτσα.

Για όσους εσάς που διψάτε για μπάσκετ, το τουρνουά αυτό είναι μια ευκαιρία να παίξετε και να ευχαριστηθείτε μαζί με τους φίλους σας. Δήλωσε τώρα 3 βασικούς και 1 αναπληρωματικό και ταξιδέψε προς την κορυφή.

Το Έξω Παναγίτσα 3on3 junior basketball tournament έχει δωρεάν συμμέτοχη για τις ομάδες (αγοριών – κοριτσιών) σε όλες τις κατηγορίες και στον διαγωνισμό τρίποντων. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου – Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενήσει 2 ηλικιακά γκρουπ: Γεννημένοι 2008- 2010 (μαθητές δημοτικού), Γεννημένοι 2005-2007 (μαθητές γυμνασίου).

Κάθε ομάδα, ανά ηλικιακό γκρουπ, θα έχει 2 εγγυημένους αγώνες. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και θα παίξουν μεταξύ τους με στόχο να φτάσουν στο Final 4. Οι 4 ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς θα συνεχίσουν στο Final 4 για να διεκδικήσουν τα έπαθλα της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές για το Έξω Παναγίτσα 3on3 junior basketball tournament ξεκίνησαν και θα βρείτε την φόρμα εγγραφής στην σελίδα μας στο facebook η μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6942239545 για συμμετοχές και πληροφορίες. Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει το λιγότερο 3 παίχτες και το μέγιστο 4. Σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν την φόρμα συμμετοχής υπογεγραμμένη και από τον κηδεμόνα τους και οποιοδήποτε έγγραφο που να αποδεικνύει την ηλικία τους. 
Την Κυριακή 08/09 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τρίποντου για όσους δηλώσουν συμμέτοχη.

Σε περίπτωση που δεν έχετε η δεν συμπληρώνετε ομάδα επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε την συμμετοχή σας σε ομάδα.

Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το μπάσκετ θα είναι εκεί για να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες σας από κοντά.

Στην διάρκεια του τουρνουά θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα για την τράπεζα τροφίμων της Ιεράς Μητρόπολις Χαλκίδος”.

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Φινάλε της κανονικής διάρκειας! (22η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε το Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας λόγω απαγορευτικού απόπλου

pannikolaou