Α ΕΣΚΑΣΕ

Επιτυχημένο το 10ο 3 on 3 του Μάκαρου Άμφισσας (pics)

To 10o τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Μάκαρος Άμφισσας στέφθηκε για μια ακόμα φορά με επιτυχία, με τη διάρκεια της διοργάνωσης να είναι φέτος για 5 μέρες λόγω της μεγάλης συμμετοχής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Άμφισσας αλλά και φωτογραφίες από το τουρνουά:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 10ο επετειακό τουρνουά 3Χ3 που διοργάνωσε και φέτος όπως και κάθε χρόνο ο ΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Το γήπεδο του συνοικισμού ήταν καθημερινά κατάμεστο από κόσμο που διασκέδασε παρακολουθώντας τις προσπάθειες των αθλητών. 
Φέτος μάλιστα λόγω της αυξημένης συμμετοχής το τουρνουά διήρκησε 5 ημέρες και όχι 4 όπως τα προηγούμενα. Έτσι λοιπόν οι αγώνες οι οποίοι πραγματοποιούνταν σταθερά σε 2 μπασκέτες ξεκινούσαν καθημερινά στις 18.00 και κάποιες μέρες τελείωναν στις 23.00 προσφέροντας απλόχερα θέαμα και ωραίες στιγμές στους πολυάριθμους φίλους του μπάσκετ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε ότι η συμμετοχή και αθλητών που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες κατέστησε το τουρνουά ακόμα πιο εντυπωσιακό από πλευράς θεάματος.
Την προσπάθεια που κάνει το σωματείο μας αναγνώρισε τιμώντας μας με τη παρουσία του η εφηβική ομάδα του ΧΒΑ, πρωταθλήτρια Στερεάς Ελλάδας και ο coach Βασίλης Μπρατσιάκος, φίλος του συλλόγου μας, τους οποίους ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά δημόσια.
Κλείνοντας επισημαίνουμε ότι για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη αξιοπιστία και βέβαια αίσθημα ίσης μεταχείρισης μεταξύ των ομάδων καλέσαμε και σφύριξαν όλους τους αγώνες της τελευταίας ημέρας 2 γνωστοί διαιτητές υψηλού επιπέδου, ο Κος Κοτσιμπός (Α2) και η Κα Ζαφείρη (Α ΕΣΚΑΣΕ), τους ευχαριστούμε θερμά.
Δίνουμε ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι με την υπόσχεση να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο ένα τουρνουά που παρουσιάζει σταθερή άνοδο κάθε χρόνο και γίνεται θεσμός για την πόλη μας. 
Σας ευχαριστούμε!”

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou