Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ξεκίνημα το Σάββατο με φιλοδοξίες και τόπο στα νιάτα η ΧΒΑ!

Η ΧΒΑ ξεκινάει το Σάββατο την προετοιμασία της για την πρώτη της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, μπαίνοντας πρώτη από τις ομάδες της Περιφέρειας στη νέα σεζόν!

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος και οι συνεργάτες του περιμένουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα παλιούς και νέους παίκτες, με κοινό παρονομαστή τον τόπο στα νιάτα καθώς οι περισσότεροι από τους παίκτες της ομάδας είναι Χαλκιδέοι αθλητές, νεαροί σε ηλικία που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία πάντως μπορεί να ξεκινάει το Σάββατο, όμως το ρόστερ της νέας ομάδας δεν έχει συμπληρωθεί, καθώς η ΧΒΑ θα προχωρήσει σε 1-2 μεταγραφές ακόμα, έχοντας ως στόχο να δυναμώσει κοντά στο καλάθι, ψάχνοντας για ποιοτικές λύσεις στις θέσεις 4-5 και 3-4.

Μέχρι στιγμής, η ΧΒΑ έχει αποκτήσει τους Παύλο Παπάδη από τον Α.Σ. Πέρα, Σωτήρη Φραγκούλη από την Κηφισιά, Γιάννη Λούκα από την ΑΕΕΠ Χαλκίδας και Χρήστο Σιδέρη από την Μεγαρίδα.

Αυτούς τους παίκτες, συν εκείνους που θα αποκτηθούν ακόμη, θα πλαισιώσουν παίκτες από την περσινή ομάδα της ΧΒΑ, που θα έχουν μια πρώτη ευκαιρία να παίξουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ΧΒΑ θα δώσει περίπου 15 φιλικά προετοιμασίας που αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, ενώ το διήμερο 7-8 Σεπτεμβρίου η ΧΒΑ θα διοργανώσει τουρνουά στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή ισχυρών ομάδων από τη Β’ Εθνική και ίσως ακόμα και την Α2.

Επίσης, ήδη στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσιάζοντας από τις πρώτες ημέρες ικανοποιητική κίνηση.

Τέλος, τη Δευτέρα η ΧΒΑ όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Περιφέρειας, θα μάθουν το πρόγραμμα της νέας σεζόν, καθώς στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

 

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Νέο double double από τον Δημήτρη Μάρκου στη Γ’ Εθνική! (video)

pannikolaou

Ο ΣΕΠΚ τίμησε τον Γιάννη Ντεντόπουλο!

pannikolaou