B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Β' ΕΘΝΙΚΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο διεθνής ρέφερι Σπύρος Γκόντας στα Stereabasket Awards!

‘Ένας εκ των κορυφαίων ρέφερι όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνή επίπεδο, θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ευβοίας στη Χαλκίδα, στην εκδήλωση των Stereabasket Awards!

Ο λόγος για τον Σπύρο Γκόντα, έναν διαιτητή με τεράστια καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, διεθνής εδώ και 20 χρόνια, έχοντας σφυρίξει περισσότερους από 200 αγώνες στην Euroleague στην οποία είναι ενεργό μέλος!

Παράλληλα, έχει δώσει το παρών σε τελικές φάσεις Παγκοσμίων και Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, στο final-4 της Μαδρίτης το 2008, έχει περισσότερες από 100 συμμετοχές στο Eurocup και μια σειρά από προσωπικές διακρίσεις, ενώ πρόσφατα επιλέχθηκε από τους υπεύθυνους του ΝΒΑ στα National Tryout για την G League!

Ο Σπύρος Γκόντας εκτός της διαιτησίας, είναι πτυχιούχος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κάτοχος του ΜΒΑ του Vytautas Magnus University/σε συνεργασία με Harvard και ειδίκευση στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών, τελειόφοιτος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά!

Είναι τιμή για το μπάσκετ της Περιφέρειας που θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα στην εκδήλωση των Stereabasket Awards όπου θα τον βραβεύσουμε για την προσφορά του στο μπάσκετ και ειδικότερα στο χώρο της διαιτησίας!

Σχετικά άρθρα

Συλλυπητήρια ΣΔΚΑΣΕ στη Μαρία Κάλφα για το θάνατο του πατέρα της

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou